Op professionele wijze dakbedekking laten aanbrengen op het dak van jouw woning of bedrijfspand. Isocoat Isolatie verzorgt de professionele aanbreng van vloeibare dakbedekking.

Problemen met water en bescherming van het dak

  • Heb je problemen met de waterdichtheid en de bescherming van je dak?
  • Heb je last van lekkage?

Vloeibare dakbedekking is een ideale oplossing wanneer je één van bovenstaande problemen herkent en je hier definitief een oplossing voor wilt vinden.

Met vloeibare dakbedekking kies je voor een 100% zekerheid. Je dak word voorzien van een naadloos membraan, waardoor je dak zeer goed bestand is tegen zuren, UV-licht en natuurlijk water.

Lange levensduur

De vloeibare dakbedekking heeft een zeer lange levensduur en vraagt weinig onderhoud. Dat betekent: jarenlang nergens druk om hoeven maken en geen kans op lekkages (met alle narigheid van dien).

Succesvol en goedkoop

Onze dakbedekking is een succesvolle en relatief goedkope oplossing, zeker in vergelijking met andere oplossingen en de levensduur daarvan.

Voordelen vloeibare dakbedekking

  • Een directe oplossing voor lekkages
  • Hoge waterdichtheid
  • Geen naden (waardoor geen zwakke plekken)
  • Lange levensduur
  • Weinig onderhoud

Vloeibare dakbedekking was in Nederland nog vrij onbekend. Inmiddels zien wij dat steeds meer mensen kiezen voor deze handige oplossing, op daken van groot tot klein. Meer weten? Neem dan nu contact op, dan vertellen we je precies wat je wilt weten!

Offerte opvragen

Wil je direct een passende prijsopgave of offerte opvragen?


Gerelateerde informatie

Aanbrengen vloeibare dakbedekking

Het professioneel aanbrengen van onze vloeibare dakbedekking doen wij op verschillende manieren:

Soorten coatings

Wij kunnen vloeibare dakbedekking in diverse vormen aanbrengen:

Maak kennis met Isocoat Isolatie

Vloeibare dakbedekking laten aanbrengen: Drenthe, Overijssel, Friesland en Groningen

Een nieuw, veilig en goed geïsoleerd dak, dat is wat je krijgt als je kiest voor vloeibare dakbedekking van Isocoat. Afhankelijk van jouw wensen en ons advies wordt het de dakbedekking aangebracht in één of twee lagen waardoor 100% waterdichtheid wordt gegarandeerd.

Aanbrengen op bestaande dakbedekking

Vloeibare dakbedekking kan in veel gevallen op de bestaande dakbedekking aangebracht worden.

Door te kiezen voor onze vloeibare dakbedekking kan de bestaande dakbedekking blijven liggen en wordt er gebruik gemaakt van de bestaande opbouw.

Dit is in de meeste gevallen een prima ondergrond om de vloeibare dakbedekking op aan te brengen. Zelfs als het dak lek of beschadigd is.

Om deze redenen kies je voor Isocoat?

Twijfel je nog? Niet nodig want:

Offerte opvragen

Je kunt direct een offerte opvragen voor vloeibare dakbedekking. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte opvragen