Isolatiebedrijf Groningen | Isocoat Isolatie - Dé Isolatie Specialist!

Isolatiebedrijf Groningen

Isocoat helpt bij het kiezen van de juiste isolatie voor jouw woning of bedrijfspand in en rondom Groningen! Wij zijn al vele jaren dé expert op het gebied woning isolatie. Ons kantoor vind je in Wapserveen, provincie Drenthe. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten. Je bent bij ons dus verzekerd van een hoge isolatiewaarde, lange levensduur en aantrekkelijke prijs. Isocoat maakt gebruik van een hoogwaardige mobiele spuit en inblaas installatie's om uiteenlopende soorten isolatie voor woningen en bedrijfspanden in Groningen aan te brengen. Denk o.a. aan:

Isolatie bedrijf groningen


Woon je Groningen en is jouw woning gebouwd tussen 1930 en 1975? Let op!

Woningbouwers dachten toen der tijd dat een dubbele muur met een laag lucht ertussen (spouwmuur) tevens zou zorgen voor een goede isolatie van de woning. Helaas is dat een fabeltje! Het geeft vocht en schimmel vrij spel. Isocoat helpt uw woning vocht en schimmelvrij te krijgen.

“Isocoat - Isolatiebedrijf Groningen: Dé expert op het gebied van woning isolatie in Groningen”


Wij laten graag klanten van Isocoat aan het woord:

“Het contact liep vanaf het begin tot het eind erg soepel en gemoedelijk. Isocoat begreep goed wat we wilden en kwam met een passend en scherp voorstel. De werknemers waren aardige jongens die de werkzaamheden netjes hebben uitgevoerd en ook alles netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn we erg tevreden! Wij kunnen Isocoat van harte aanbevelen.”

“Afgelopen vrijdag zijn twee medewerkers van Isocoat bij ons aan het werk geweest. Inmiddels zijn we twee dagen verder en merken we het verschil in temperatuur(beleving) al goed in huis, heerlijk!”


Ervaren vakmensen
Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kosten deze  isolatiewerkzaamheden slechts één dag. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in de provincie Groningen? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 0521-320465. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.


Ik wil graag mijn huis beter isoleren. Welke vormen van isolatie bieden jullie aan?

Isolatiebedrijf Isocoat biedt hoogwaardige isolatie voor uiteenlopende toepassingen. Zo kan je bij ons terecht voor de gangbare vormen van isolatie, zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Ook bieden wij verschillende vormen aan, zoals Icynene isolatie en Aminoschuim isolatie. Door jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van toeppassingen & apparatuur zijn we bij Isocoat dé partner voor isolatie in Groningen.

Mijn woning in Groningen verbruikt veel gas & energie. Hoe kan ik mijn maandlasten verlagen?

De reden dat jouw woning een hoge energie- en gasrekening heeft, heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met slechte of verjaarde isolatie. Een optimaal geïsoleerde woning zorgt er namelijk voor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. Of je nou een woning gekocht hebt of een nieuwe woning laat bouwen; zorg ervoor dat de verschillende vormen van isolatie goed in orde zijn. Twijfels? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ik weet niet precies welke isolatie noodzakelijk is. Is een professioneel advies op maat mogelijk?

De specialisten van isolatiebedrijf Isocoat helpen je graag de juiste keuzes te maken op het gebied van isolatie in Groningen. Iedere woning vraagt om een ander plan van aanpak. We beoordelen daarom elke situatie anders. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0521 320 465 of info@isocoat-isolatie.nl. We staan voor je klaar!

Subsidie voor isolatie in 2023; geldt dit ook voor mij?

Met de Investering Subsidie Duurzame Energie, kortweg ISDE, krijgen huiseigenaren subsidie van de overheid voor energiebesparende maatregelen. Dit zijn vrijwel alle soorten isolatie die wij aanbieden. Van spouwmuurisolatie tot isolatie van de kruipruimte. We vertellen je hier graag meer over; neem contact dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op!

Verzorgen jullie enkel isolatie voor particulieren of ook voor bedrijven in Groningen?

Isolatiebedrijf Isocoat is voor zowel particulieren als bedrijven in te schakelen voor topkwaliteit isolatie. We beoordelen het bedrijfspand en op basis hiervan brengen we een professioneel advies en bijbehorende offerte uit.Daarnaast zijn wij actief in de volgende steden en dorpen in Groningen: