Page content

Subsidies voor isolatie

Heb je recht op subsidie op het moment dat jij je dak of je vloer laat isoleren? Isocoat Isolatie licht je toe hoe dit werkt?

Subsidie isolatie

Dak- en gevelisolatie, dubbel glas en vloerisolatie besparen veel energie. Dat doet het klimaat een plezier, verbetert het comfort in huis en verlaagt jouw energierekening. Veel van die energiebesparende maatregelen vereisen wel een flinke investering; subsidies en andere regelingen kunnen helpen.

Door de afspraken die gemaakt zijn op Europees niveau om het energie verbruik te beperken, moet Nederland in 2020 voldoen aan een aantal normen.

Hierdoor zijn er op provinciaal en gemeentelijk niveau subsidies beschikbaar voor isolatie en andere energiebesparende werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren.

Subsidie bij isolatie (dakisolatie, gevelisolatie, bodemisolatie)

 


Subsidie energiebesparing eigen huis: isolatie woning

LET OP: SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS

Het heeft voor eigenaar-bewoners van een eigen huis geen zin meer om een subsidieaanvraag in te dienen voor isolatiemaatregelen. Tot 26 april 2017 zijn er voldoende aanvragen ontvangen om het beschikbare budget uit te geven.

Lees het laatste nieuws op de website van de Rijksoverheid: nieuwsoverzicht van Subsidie energiebesparing eigen huis.

 


 

Kom ik in aanmerking voor een subsidie?

Omdat deze subsidies vaak op provinciaal of gemeentelijk niveau bepaalt zijn is er niet een vaste subsidie regeling. Om te bekijken of er in jouw woonplaats een subsidie regeling beschikbaar is hebben wij een aantal websites voor je op een rij gezet met aanvullende informatie

Friesland:

Het subsidieplafond voor de ‘Friese Energiepremie 2016’ is bereikt. U kunt daarom geen aanvraag meer indienen. Het loket is per 11 november 2016 gesloten. Dit betekent dat het niet mogelijk is om een aanvraag voor de ‘Friese Energiepremie’ in te dienen.

Algemeen:

Contact

Heb je nog vragen? Wil je graag toelichting op bepaalde zaken? Neem gerust contact met ons op.