Vloerisolatie: laat je vloer vakkundig isoleren | Isocoat Isolatie
Vloerisolatie

Vloerisolatie

Koude vloer? Laat je vloer isoleren door de professionals van Isocoat Isolatie

10+ jaar

We hebben meer dan 10 jaar 

ervaring in het isolatievak

500+ Klanten

Meer dan 500 klanten hebben wij geholpen met woningisolatie

Vlotte service

Binnen 48 uur heb je een offerte op maat 

in je mailbox

Je leest deze pagina niet per ongeluk.

Een gokje: je hebt voortdurend last van koude voeten wanneer je in huis bent. En dat irriteert je behoorlijk. Of het is continue onaangenaam in huis omdat het altijd kil is. Hoe hoog je de verwarming ook opstookt, het wordt gewoon niet aangenaam in huis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoge energierekening die je aan het eind van het jaar krijgt.


We hebben goed nieuws voor je, je hoeft namelijk niet met ijskoude voeten thuis te zitten.


Door vloerisolatie in je woning of bedrijfspand te realiseren voorkom je koude vloeren. Direct na isolatie merk je dat de algehele atmosfeer in huis aangenamer wordt.

Dus: herken jij deze problemen?

Koude voeten: vloerisolatie

Altijd
koude voeten?

Hoge  stookkosten en vloerisolatie

Hoge
stookkosten

Schimmelvorming  in huis en vloerisolatie

Schimmelvorming
in huis

Vochtproblemen en vloerisolatie

Vochtproblemen
in huis

De oplossing is vloerisolatie

Vloerisolatie bespaart je  10-15% verlies aan warmte in huis . Het is dus meer dan de moeite waard om hier goed naar te kijken, vooral nu de energiekosten alsmaar oplopen.

Bovendien valt vloerisolatie relatief eenvoudig en snel aan te brengen mits men beschikt over de juiste kennis en apparatuur, vooral wanneer jij een woning met een begaanbare kruipruimte heeft.

Wij brengen op een zorgvuldige wijze jouw vloerisolatie aan en zorgen dat er via jouw vloer op die manier geen kostbare warmte verloren gaat.

Dit zeggen klanten die je voor gingen

"Perfecte service"

"Perfecte service. Vooraf duidelijk en uitgebreid geïnformeerd en alle mogelijkheden doorgesproken. Vriendelijk en professioneel personeel met kennis van hun producten.


Alles volledig naar wens en volgens afspraak geïsoleerd en daarna schoon en netjes opgeleverd. Uitermate tevreden en wil bij deze Isocoat ten zeerste aanbevelen."

Vloer laten isoleren
Klaas Eggens
"Structurele oplossing voor koude vloer"

"Bij mij in het huis was het altijd onaangenaam koud. Dus de kachel omhoog en een extra trui plus sloffen aan. Maar dat wilde ik niet langer. Ik wilde een structurele oplossing voor de koude vloer.


Na een goede intake met Isocoat wist ik precies waar ik aan toe was. Nog geen twee weken later was mijn vloer geïsoleerd en ik merkte direct verschil qua klimaat in huis"

Vloer laten isoleren
Gery Stevens

Meer informatie

Ben je al overtuigd of heb je vragen en wil je meer informatie ontvangen?

Dit mag je verwachten van Isocoat

Vloerisolatie

Intake op locatie

Wij komen bij je op locatie om te bekijken wat je exacte vraag is. Geen vloer en geen huis is hetzelfde. We praten dus altijd over maatwerk. We nemen even een kijkje onder de vloer. Na afloop krijg je de offerte in je mailbox. Ga je akkoord, dan gaan we van start!
Vloerisolatie

Keuze voor het materiaal

Tijdens het gesprek informeren we je uitgebreid over de keuze qua materialen. Isocoat adviseert voor vloerisolatie icynene of purschuim. Waarom dit zo is kunnen we je uitgebreid toelichten. Uiteindelijk maak je een keuze gebaseerd op de afweging prijs en kwaliteit.
Vloerisolatie

Ventilatie en ventilatieroosters

Ventilatie speelt een grote rol bij vloerisolatie. Aan de hand van de grootte van de ruimte bepalen we hoeveel ventilatieroosters geplaatst moeten worden. Op de dag zelf zullen de roosters met grote zorgvuldigheid door het team.
Vloerisolatie

De dag zelf

Normaal gesproken is je vloer binnen 1 dag geïsoleerd. Samen plannen we een datum. Een dag van tevoren herinneren wij je eraan dat we langskomen (om misverstanden te voorkomen). Ons team zorgt dat ze tijdig bij je voor de deur staan. Je hoeft verder niks te doen (alhoewel de mannen een kop koffie altijd lekker vinden)

Vloerisolatie

Oplevering van de klus

Het team gaat aan de slag. Ze kruipen onder de vloer in witte pakken (ter bescherming). De machines worden aangesloten en het isolatiemateriaal geplaatst. Ook de ventilatieroosters worden geplaatst. Is dit klaar, dan wordt al het afval opgeruimd en de kruipruimte schoon opgeleverd. 
Vloerisolatie

Heb je nog vragen?

Heb je na oplevering van de klus nog vragen? Geen zorgen, je kunt ons gewoon even bellen of mailen en dan denken wij met je mee. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen negen en vijf goed bereikbaar. Dus schroom niet, stel je vraag gerust.

Dit is wat we doen tijdens het isoleren van de vloer

Om deze redenen kies je voor vloerisolatie

Voordelen vloerisolatie

Minimaal warmteverlies

Reken definitief met koude lucht die van de vloer afkomt en het woonplezier bederft.
Voordelen vloerisolatie

Geen koude voeten

Reken definitief af met koude voeten. De sloffen kunnen de kast weer in wanneer je kiest voor vloerisolatie.
Voordelen vloerisolatie

Bespaar geld

Je bespaart simpelweg op je energierekening doordat je minder hoeft te stoken na isolatie.
Voordelen vloerisolatie

Voorkom vochtproblemen

Voorkom vocht- en schimmelproblemen door te kiezen voor de juiste vorm van ventilatie naast isolatie.
Voordelen vloerisolatie

Verhoog waarde woning

De waarde van je woning wordt hoger wanneer de woning geïsoleerd is. Juist omdat duurzaamheid belangrijker wordt.
Voordelen vloerisolatie

Toekomstbestendig

De regering is vanuit het klimaatakkoord actief aan de slag met het verduurzamen van huizen. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Wil je dat wij je helpen?

 

                                   

Veelgestelde vragen vloerisolatie

Binnen welke tijd wordt een klus opgeleverd?

Dit hangt uiteraard af van de grootte van een kruipruimte. Normaal gesproken is dit binnen 1 dag geregeld!

Is het materiaal wat jullie gebruiken veilig?

Ja absoluut! Er gaan veel verhalen rond over het gevaar van purschuim. We kunnen je geruststellen. Dit is alleen schadelijk wanneer dit op de verkeerde manier gemengd wordt. Een goede isolatie expert weet hoe hij hier om moet gaan. Daarnaast werken we met Icynene H2foam Lite wat bekend staat als een dampopen, duurzaam en veilig materiaal.

Binnen hoeveel tijd verdien ik een investering in vloerisolatie terug?

Dit hangt uiteraard af van de situatie, zoals de grootte van het huis. Globaal gezien verdien je een investering in vloerisolatie terug binnen 8 jaar.

Is vloerisolatie aan te raden bij vloerverwarming?

Absoluut, is je vloer niet goed geïsoleerd dan verlies je een groot deel van de warmte van de vloerverwarming. Wanneer je de vloer laat isoleren koelt de vloer aan de onderkant niet meer af. Oftewel, na isolatie benut je de vloerverwarming optimaal.