Dakisolatie: dak laten isoleren | Isocoat Isolatie
Dakisolatie

Dakisolatie?

Bespaar op je energierekening door te kiezen voor vakkundige dakisolatie

Dakisolatie

10-15 %

Bespaar 10-15 % op je energierekening door dakisolatie
Dakisolatie

Offerte op maat

Binnen 48 uur ontvang je een offerte op maat
Dakisolatie

10+ jaar

Het team van Isocoat heeft meer dan 10 jaar ervaring

Herken jij de volgende problemen?

Dak laten isoleren?

Hoge stookkosten

De koude lucht in huis zorgt ervoor dat je energierekening stijgt. Je moet immers de verwarming steeds iets hoger zetten om het warm te houden in huis.
Dak laten isoleren?

Schimmelvorming

Zwarte plekken aan muren en plafonds ontsieren het aanzicht in bepaalde ruimten. Bij slechte isolatie heeft vocht vrij baan met schimmel als gevolg.
Dak laten isoleren?

Vochtproblemen in huis

Vochtproblemen ontstaan in woningen waar vocht geen uitweg kent. In slecht geïsoleerde woningen wisselen temperaturen waardoor problemen ontstaan.
Dak laten isoleren?

Geluidshinder

Heb je last van geluidshinder? Woningen met slechte isolatie zijn vatbaar voor geluiden van buitenaf.  
Dak laten isoleren?

Weinig wooncomfort

Slechte isolatie zorgt voor minder wooncomfort. Geluid, vocht en kou worden niet als positief ervaren.
Dak laten isoleren?

Moeilijk te verkopen

Slecht geïsoleerde huizen zijn moeilijker te verkopen. Daarnaast zijn ze minder waard. 

Waarom dakisolatie?

Waarom dakisolatie?

Warmte heeft de eigenschap om te stijgen. Het betekent dat koude lucht, verwarmd door de cv of kachel, naar het dak van een woning of een pand stijgt. Heb je het dak niet geïsoleerd dan gaat verlies je de opgewarmde lucht.

Doordat de warmte niet blijft hangen zet je de verwarming nog wat hoger. Gevolg, je verbruikt veel gas waardoor de energierekening stijgt. Je ziet: het is een vicieuze cirkel. Dakisolatie doorbreekt de cirkel. Simpelweg omdat de isolatie er voor zorgt dat de warme lucht niet verdwijnt.

Plat dak of hellend dak isoleren

Isolatie hellend dak

Heb je een hellend dak dan is dakisolatie via de binnenzijde mogelijk. Bij zowel nieuwbouw als renovatie. In alle gevallen geldt dat we eerst bij je langs komen om te zorgen dat je een advies op maat krijgt.

Materialen dakisolatie

Materialen dakisolatie

Voor de isolatie van het dak zijn meerder materialen een optie:

  • Gespoten purschuim
  • Icynene
  • Hardschuimplaten
  • Steen- en glaswol
  • Aluminium isolatiefolie
  • Easycell Cellulose
Soorten dakisolatie

Soorten dakisolatie

Er bestaan verschillende soorten dakisolatie, die allemaal zo hun voor- en nadelen meebrengen. Het is verstandig om goed te kijken naar de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt in de waarde 'R'. Ook moet er een juiste dampwering worden toegepast.

Wij kunnen je adviseren met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. Heb je een plat of juist een hellend dak, een verwarmde zolderruimte of een beperkt budget? Isocoat Isolatie biedt je een professioneel advies voor de isolatie van jouw dak.

dakisolatie

Hendrik Jan Bos

"Een absolute aanrader..."

"Professioneel, vakkundig bedrijf die de tijd neemt om je goed voor te lichten en je vragen te beantwoorden. Een absolute aanrader! "

Dit levert dakisolatie op

dakisolatie

Je huis wordt meer waard

Door je huis te isoleren voldoe je aan de voorwaarden voor het verduurzamen van je huis. In het algemeen betekent dit dat je huis meer waard wordt bij verkoop.
dakisolatie

Geen last van geluidshinder

Doordat je het huis en het dak isoleert zul je minder hinder ondervinden van geluiden van buitenaf. Een prettig bijkomend voordeel van isolatie.
dakisolatie

Comfort in de woning

Door te isoleren voorkom je dat koude luchtstromen de overhand hebben in je woning. Het algemene wooncomfort wordt beter.
dakisolatie

Minimaal warmteverlies

Doordat je het dak isoleert voorkom je dat warmte verloren gaat. De kachel opstoken zonder te isoleren is een beetje als water naar de zee brengen.
dakisolatie

Besparen op energierekening

Isoleer je de woning dat hoef je minder te stoken. De warmte van verwarming of kachel blijft in de woning hangen in plaats van dat het 'verdwijnt' in het luchtledige.
dakisolatie

Vocht- en schimmelvorming

Slechte isolatie betekent vaak vochtproblemen in huis. Vochtproblemen kunnen grote gevolgen hebben voor het huis in de vorm van schimmelvorming.

Wil je dat wij je helpen?

Vraag nu je offerte aan, wij helpen je graag!