Dakisolatie: dak laten isoleren | Isocoat Isolatie
Dakisolatie

Dakisolatie?

Dakisolatie
Bespaar 10-15 % op je energierekening door dakisolatie
Dakisolatie
Binnen 48 uur ontvang je een offerte op maat
Dakisolatie
Het team van Isocoat heeft meer dan 10 jaar ervaring
Dak laten isoleren?
De koude lucht in huis zorgt ervoor dat je energierekening stijgt. Je moet immers de verwarming steeds iets hoger zetten om het warm te houden in huis.
Dak laten isoleren?
Zwarte plekken aan muren en plafonds ontsieren het aanzicht in bepaalde ruimten. Bij slechte isolatie heeft vocht vrij baan met schimmel als gevolg.
Dak laten isoleren?
Vochtproblemen ontstaan in woningen waar vocht geen uitweg kent. In slecht geïsoleerde woningen wisselen temperaturen waardoor problemen ontstaan.
Dak laten isoleren?
Heb je last van geluidshinder? Woningen met slechte isolatie zijn vatbaar voor geluiden van buitenaf.  
Dak laten isoleren?
Slechte isolatie zorgt voor minder wooncomfort. Geluid, vocht en kou worden niet als positief ervaren.
Dak laten isoleren?

Slecht geïsoleerde huizen zijn moeilijker te verkopen. Daarnaast zijn ze minder waard. 

Waarom dakisolatie?

Warmte heeft de eigenschap om te stijgen. Het betekent dat koude lucht, verwarmd door de cv of kachel, naar het dak van een woning of een pand stijgt. Heb je het dak niet geïsoleerd dan gaat verlies je de opgewarmde lucht.

Doordat de warmte niet blijft hangen zet je de verwarming nog wat hoger. Gevolg, je verbruikt veel gas waardoor de energierekening stijgt. Je ziet: het is een vicieuze cirkel. Dakisolatie doorbreekt de cirkel. Simpelweg omdat de isolatie er voor zorgt dat de warme lucht niet verdwijnt.

Plat dak of hellend dak isoleren

Heb je een hellend dak dan is dakisolatie via de binnenzijde mogelijk. Bij zowel nieuwbouw als renovatie. In alle gevallen geldt dat we eerst bij je langs komen om te zorgen dat je een advies op maat krijgt.

Materialen dakisolatie

Voor de isolatie van het dak zijn meerder materialen een optie:

  • Gespoten purschuim
  • Icynene
  • Hardschuimplaten
  • Steen- en glaswol
  • Aluminium isolatiefolie
  • Easycell Cellulose
Soorten dakisolatie

Er bestaan verschillende soorten dakisolatie, die allemaal zo hun voor- en nadelen meebrengen. Het is verstandig om goed te kijken naar de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt in de waarde 'R'. Ook moet er een juiste dampwering worden toegepast.

Wij kunnen je adviseren met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. Heb je een plat of juist een hellend dak, een verwarmde zolderruimte of een beperkt budget? Isocoat Isolatie biedt je een professioneel advies voor de isolatie van jouw dak.

dakisolatie
"Professioneel, vakkundig bedrijf die de tijd neemt om je goed voor te lichten en je vragen te beantwoorden. Een absolute aanrader! "
dakisolatie

Mijn naam is Stefan Jansen, ik ben de eigenaar van Isocoat Isolatie. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf wat al jaren de isolatie van woningen en bedrijfspanden verzorgt.

In de loop van de jaren hebben wij ontzettend veel praktijkervaring opgedaan hebben. Deze kennis delen wij graag met je, om je te helpen de keuzes te maken die precies passen in jouw situatie.

dakisolatie
Door je huis te isoleren voldoe je aan de voorwaarden voor het verduurzamen van je huis. In het algemeen betekent dit dat je huis meer waard wordt bij verkoop.
dakisolatie
Doordat je het huis en het dak isoleert zul je minder hinder ondervinden van geluiden van buitenaf. Een prettig bijkomend voordeel van isolatie.
dakisolatie

Comfort in de woning

Door te isoleren voorkom je dat koude luchtstromen de overhand hebben in je woning. Het algemene wooncomfort wordt beter.
dakisolatie

Minimaal warmteverlies

Doordat je het dak isoleert voorkom je dat warmte verloren gaat. De kachel opstoken zonder te isoleren is een beetje als water naar de zee brengen.
dakisolatie

Besparen op energierekening

Isoleer je de woning dat hoef je minder te stoken. De warmte van verwarming of kachel blijft in de woning hangen in plaats van dat het 'verdwijnt' in het luchtledige.
dakisolatie

Vocht- en schimmelvorming

Slechte isolatie betekent vaak vochtproblemen in huis. Vochtproblemen kunnen grote gevolgen hebben voor het huis in de vorm van schimmelvorming.