Over ons: Isocoat Isolatie
Over Isocoat Isolatie: Isolatie en Coatings

Over Isocoat isolatie

'Absolute eerlijkheid is de basis van Isocoat'

Kwaliteit isolatie en coatings

Door toepassing van professionele technieken en het gebruik van eerste kwaliteit isolatieproducten zijn wij als isolatiebedrijf in staat op een hoogwaardige manier een duurzaam resultaat te waarborgen.

Voorafgaand aan elk project maken wij met jou een persoonlijk plan van aanpak. Zo weet je exact wat je van ons verwachten kunt en het stelt ons in staat om jou op de hoogst kwalitatieve manier van dienst te zijn.

isolatie en coatings

Stefan Jansen, eigenaar Isocoat

De drijvende kracht achter Isocoat Isolatie is Stefan Jansen. 'Absolute eerlijkheid is de basis van Isocoat.

'In de loop van de jaren hebben wij ruimschoots ervaring opgedaan in het isolatievak. Wij behoeden je voor de valkuilen waar iedereen mee te maken krijgt die zich verdiept in woningisolatie, zakelijke isolatie of de keuze voor een coating.'

In ons blog zullen wij voortdurend onze kennis met je delen. Wij zorgen dat onze expertise vertaald wordt naar leesbare artikelen waardoor jij de juiste beslissingen kunt nemen.

Ontstaan van Isocoat

Een militair keert terug in Nederland na een half jaar in Bosniƫ. Na een langdurig ziektebed en het overlijden van zijn vader maakt hij een radicale keuze.

Het ontstaan van Isocoat is te danken aan een reeks van emotionele gebeurtenissen en rationele afwegingen. Het verhaal rond oprichter Stefan Jansen is een bijzonder verhaal...

Ontstaan Isocoat Isolatie

Nazorg is vanzelfsprekend

De service van isolatiebedrijf Isocoat houdt niet op bij het incasseren van de factuur. 

Ook na de werkzaamheden kun je altijd een beroep op ons doen.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend advies of een offerte aan en zie wat isolatiebedrijf Isocoat voor jou kan betekenen.

Meer dan alleen energie

Isolatiebedrijf Isocoat draagt met zijn hoogwaardige isolatie werkzaamheden niet alleen zorg voor een zeer gunstig binnenklimaat ook onze tarieven zijn gunstig. Ongeacht of het om de isolatie van een bijkeuken of een complete fabriekshal gaat; je betaalt nooit meer dan nodig is.

Isoleren is een preventieve uitgave in latere besparing. Op de juiste manier door een vakbekwaam isolatiebedrijf aangebracht zal het zich gegarandeerd binnen enkele jaren terugverdienen. Of het nou om spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie of iets heel anders gaat.

Bij ons kun je vertrouwen op het feit dat wij alleen met de allerbeste isolatie materialen werken! En hierdoor geven wij 10 jaar echte garantie op door ons aangebrachte isolatie.

Onze diensten

Isolatie woningen en bedrijfspanden

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Dakisolatie

Dakisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Kruipruimte Isolatie

Kruipruimte Isolatie

Spuitisolatie

Spuitisolatie

Coatings, agrarische en scheepsisolatie

Polyurea Coating

Polyurea Coating

Vloeibare dakbedekking

Vloeibare dakbedekking

Witte dakbedekking

Witte dakbedekking

Scheepsisolatie

Scheepsisolatie

Agrarische isolatie

Agrarische isolatie

Wil je meer weten?