Isolatiebedrijf Drenthe: Isocoat

Isolatiebedrijf Drenthe

Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf in Drenthe? Dan ben je hier aan het juiste adres. Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in:

Expert op het gebied van woningisolatie in Drenthe

Isocoat helpt bij het kiezen van de juiste isolatie voor jouw woning of bedrijfspand in Drenthe! Wij zijn al vele jaren dé expert op het gebied woning isolatie. Ons kantoor vind je in Wapserveen, provincie Drenthe. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten. Je bent bij ons dus verzekerd van een hoge isolatiewaarde, lange levensduur en aantrekkelijke prijs. Isocoat maakt gebruik van een hoogwaardige mobiele spuitinstallatie om uiteenlopende soorten isolatie voor woningen en bedrijfspanden in Drenthe aan te brengen. Denk o.a. aan:


Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie Drenthe


Spouwmuurisolatie in Drenthe

Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en een buitenmuur. Tussen deze twee muur zitten een luchtruimte. Dit noem je een spouw. Deze spouw kun je isoleren door het te vullen met isolatiemateriaal. Je bespaart met spouwmuurisolatie niet alleen op je stookkosten, maar je zorgt ook voor extra wooncomfort en waardevermeerdering van je woning. Je woning isoleren levert je tot wel 30% besparing op je stookkosten op. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot. Wij verzorgen de spouwmuurisolatie van allerlei typen woningen zoals vrijstaande woningen, tussenwoningen en hoekwoningen. Voor spouwmuurisolatie in Drenthe zijn wij bijvoorbeeld actief in plaatsen als Hoogeveen, Emmen, Coevorden, Beilen, Assen, Meppel en alle omliggende plaatsen.

Meer over spouwmuurisolatie >>

Bodemisolatie in Drenthe

Een belangrijk deel van de warmte in jouw woning (10 – 15%) gaat verloren via de vloer, de bodem van de woning. Kruipruimte isolatie komt vanuit het verleden weinig voor, waardoor daar een enorme slag te maken valt. Heb je een kruipruimte dan kan bodemisolatie of kruipruimte isolatie je behoorlijk wat winst opleveren.

Meer over bodemisolatie >>


Vloerisolatie voor jouw woning in Drenthe

Wij kunnen uiterst professioneel vloerisolatie voor u aanbrengen. We maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Meer over vloerisolatie >>

Dakisolatie?

Warmte stijgt op, ook door het dak van jouw woning. Laat Isocoat dakisolatie voor je aanbrengen, zodat je de warmte beter vast houdt. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de wintermaanden de fors minder energie verbruikt en het toch lekker warm houdt in huis. Het isoleren van het dak scheelt je veel geld en levert veel comfort,  vooral wanneer je het aan laat brengen door ons, als pure professionals.

Meer over dakisolatie >>

Isolatie verwijderen

Ook voor het verwijderen van verzakte of oude spouwmuur isolatie kun je bij ons terecht

Meer over isolatie verwijderen >>


Recht op subsidies

De overheid subsidieert energiebesparende maatregelen. Sinds 15 september 2016 heb je recht op een subsidie van ruim 20% van het geïnvesteerde bedrag, als je minstens twee energiebesparende ingrepen laat uitvoeren in je woning. Als je bijvoorbeeld de isolatie van spouwmuren combineert met dakisolatie of vloerisolatie, krijg je van de overheid 20% van de investering terug. Ook de gemeente en de provincie kunnen eventueel subsidies toekennen. Dit maakt het nog interessanter om je woning zo energiezuinig mogelijk te laten maken.

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis

Reviews van onze klanten

“Het contact liep vanaf het begin tot het eind erg soepel en gemoedelijk. Isocoat begreep goed wat we wilden en kwam met een passend en scherp voorstel. De werknemers waren aardige jongens die de werkzaamheden netjes hebben uitgevoerd en ook alles netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn we erg tevreden! Wij kunnen Isocoat van harte aanbevelen.”

“Afgelopen vrijdag zijn twee medewerkers van Isocoat bij ons aan het werk geweest. Inmiddels zijn we twee dagen verder en merken we het verschil in temperatuur(beleving) al goed in huis, heerlijk!”

Reviews Isocoat: Isolatiebedrijf Drenthe, Overijssel, Friesland

Coatings die Isocoat gebruikt voor woningen in woningen in Drenthe

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen. 

Offerte isolatie

Actief in heel Drenthe

Wij zijn actief in: