Isolatiebedrijf Friesland | Isocoat Isolatie - Dé Isolatie Specialist!
Isolatiebedrijf Friesland

Isolatiebedrijf Friesland

Isolatiebedrijf Isocoat voorziet jou graag van isolatie advies in Friesland

Isolatiebedrijf Isocoat helpt bij het kiezen van de juiste isolatie voor jouw woning of bedrijfspand in Friesland! Wij zijn al vele jaren dé expert op het gebied woning isolatie. Ons kantoor vind je in Wapserveen, provincie Drenthe net tegen de grens van Friesland. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten. Je bent bij ons dus verzekerd van een goede producten met een hoge isolatiewaarde, lange levensduur en aantrekkelijke prijs.

Isocoat maakt gebruik van een hoogwaardige mobiele spuitinstallatie en inblaasmachines om uiteenlopende soorten isolatie voor woningen en bedrijfspanden in Friesland aan te brengen. Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in:

Offerte isolatie

Expert op het gebied van woningisolatie in Friesland

Isocoat helpt bij het kiezen van de juiste isolatie voor jouw woning of bedrijfspand in Friesland! Wij zijn al vele jaren dé expert op het gebied woning isolatie. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten. Je bent bij ons dus verzekerd van een hoge isolatiewaarde, lange levensduur en aantrekkelijke prijs. Isocoat maakt gebruik van een hoogwaardige mobiele spuitinstallatie om uiteenlopende soorten isolatie voor woningen en bedrijfspanden in Drenthe aan te brengen. 

Dit zeggen onze klanten:

“Het contact liep vanaf het begin tot het eind erg soepel en gemoedelijk. Isocoat begreep goed wat we wilden en kwam met een passend en scherp voorstel. De werknemers waren aardige jongens die de werkzaamheden netjes hebben uitgevoerd en ook alles netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn we erg tevreden! Wij kunnen Isocoat van harte aanbevelen.”

“Afgelopen vrijdag zijn twee medewerkers van Isocoat bij ons aan het werk geweest. Inmiddels zijn we twee dagen verder en merken we het verschil in temperatuur(beleving) al goed in huis, heerlijk!”


Woon je Friesland en is jouw woning gebouwd tussen 1930 en 1975? Let op!

Woningbouwers dachten toen der tijd dat een dubbele muur met een laag lucht ertussen (spouwmuur) zou zorgen voor een goede isolatie van de woning. Helaas is dat een fabeltje! Het geeft vocht en schimmel vrij spel. Isocoat helpt uw woning vocht en schimmelvrij te krijgen.

Spouwmuurisolatie in Friesland

Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en een buitenmuur. Tussen deze twee muur zitten een luchtruimte. Dit noem je een spouw. Deze spouw kun je isoleren door het te vullen met isolatiemateriaal. Je bespaart met spouwmuurisolatie niet alleen op je stookkosten, maar je zorgt ook voor extra wooncomfort en waardevermeerdering van je woning. Je woning isoleren levert je tot wel 30% besparing op je stookkosten op. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot.

Meer over spouwmuurisolatie >>

Bodemisolatie voor jouw woning in Friesland

Een belangrijk deel van de warmte in jouw woning (10 – 15%) gaat verloren via de vloer, de bodem van de woning. Kruipruimte isolatie komt vanuit het verleden weinig voor, waardoor daar een enorme slag te maken valt. Heb je een kruipruimte dan kan bodemisolatie of kruipruimte isolatie je behoorlijk wat winst opleveren.

Meer over bodemisolatie >>

Vloerisolatie voor jouw woning of bedrijfspand

Wij kunnen uiterst professioneel vloerisolatie voor u aanbrengen. We maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Meer over vloerisolatie >>

Dakisolatie voor jouw woning of bedrijfspand in Friesland?

Warmte stijgt op, ook door het dak van jouw woning. Laat Isocoat dakisolatie voor je aanbrengen, zodat je de warmte beter vast houdt. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de wintermaanden de fors minder energie verbruikt en het toch lekker warm houdt in huis. Het isoleren van het dak scheelt je veel geld en levert veel comfort,  vooral wanneer je het aan laat brengen door ons, als pure professionals.

Meer over dakisolatie >>

Isolatie verwijderen

Ook voor het verwijderen van verzakte of oude spouwmuur isolatie kun je bij ons terecht

Meer over isolatie verwijderen >>

Offerte isolatie

Isolatie subsidies van de overheid

De overheid geeft sinds 15 september 2016 een subsidie voor het isoleren van het dak, de spouwmuren, de gevels, de vloer en het glas van je woning. Deze subsidie bedraagt zo'n 20% van het geïnvesteerde bedrag. Je moet wel minstens twee energiebesparende maatregelen (woningisolatie) laten uitvoeren, bijvoorbeeld isolatie van de spouwmuren en dakisolatie, vloerisolatie of kruipruimte isolatie. Eventueel heb je nog recht op bijkomende subsidies van de provincie en de gemeente.

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Veel gestelde vragen

Welke vormen van isolatie vallen onder jullie dienstverlening?

Bij isolatiebedrijf Isocoat verzorgen wij hoogwaardige isolatie in meerdere toepassingen. Zo kan je bij ons terecht voor; spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Daarnaast bieden we verschillende vormen aan, zoals isolatie met Icynene en isolatie met Aminofoam. Isocoat is met jarenlange ervaring en meerdere certificeringen dé partner voor isolatie in Friesland.

De energie- en gasrekening van mijn woning in Friesland is erg hoog. Hoe kan ik dit verlagen?

Met zeer hoge energie- en gasprijzen is het tegenwoordig erg belangrijk (voor je portemonnee) om je woning goed te isoleren. Een goed geïsoleerd huis houdt namelijk de warmte binnen en de kou buiten. Zorg er dus voor dat de spouwmuurisolatie, dakisolatie en bodemisolatie goed in orde is. Of je nou een nieuwe woning laat bouwen of een bestaande woning gekocht hebt; bij isolatiebedrijf Isocoat staan we voor je klaar om jouw woning van de beste isolatie te voorzien.

Ik wil graag een advies op maat over de isolatie van mijn woning in Friesland. Is dat mogelijk?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij isolatiebedrijf Isocoat hebben we jarenlange ervaring in het analyseren en aanbrengen van hoogwaardige vormen van isolatie. We kijken kritisch naar welke vorm van isolatie jou onderaan de streep de meeste besparing op de lange termijn oplevert; van spouwmuurisolatie tot bodemisolatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0521 320 465 of info@isocoat-isolatie.nl!

Subsidie voor isolatie; is deze nog steeds te verkrijgen in 2023?

De Investering Subsidie Duurzame Energie, in het kort ISDE, maakt het voor huiseigenaren mogelijk om een subsidie te krijgen op energiebesparende maatregelen. Dit zijn vrijwel alle vormen van isolatie die wij aanbieden; van spouwmuurisolatie tot gevelisolatie en dakisolatie. Neem contact met ons op voor een verdere toelichting en om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil naast mijn huis ook mijn bedrijfspand in Friesland laten voorzien van isolatie. Kan dit bij jullie?

Zeker. Bij Isocoat verzorgen we voor zowel particulieren als bedrijven hoogwaardige isolatie. Afhankelijk van type pand en de benodigde isolatie voor een optimaal resultaten maken we een advies en offerte op maat.

Actief in heel Friesland

Wij verzorgen vormen van isolatie in heel Friesland:

Isolatiebedrijf Leeuwarden
Zoek je een isolatiebedrijf in Leeuwarden? Isocoat Isolatie isoleert woningen,...
Isolatiebedrijf in Appelscha
Op zoek naar een betrouwbaar isolatiebedrijf en woon je in Appelscha? Als je...
Woningisolatie Franeker: voordelen, mogelijkheden & tips
Wil je jouw woning in Franeker ook gaan verduurzamen en, als het even kan,...
Woningisolatie Harlingen
Op zoek naar een betrouwbaar isolatiebedrijf voor woningisolatie Harlingen? Als...
Woningisolatie Heerenveen
Ben je op zoek naar een betrouwbare partij in Heerenveen ( Friesland ) voor...
Woningisolatie Drachten
Heb je een woning in Drachten ( Friesland ) die je binnenkort wilt laten...
Woningisolatie in Sneek
Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf in Sneek? Isocoat-Isolatie is dan wel...
Isolatiebedrijf in Drachten
Heb je een woning in Drachten ( Friesland ) en wil je deze binnenkort laten...
Isolatiebedrijf in Heerenveen
Wil je jouw woning in Heerenveen isoleren en zoek je een betrouwbaar...
Woningisolatie Bolsward
Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf in Bolsward? Isocoat-Isolatie verzorgt...
Woningisolatie in Wolvega
Wil je jouw woning in Wolvega ook gaan verduurzamen en misschien wel...
Woningisolatie in Dokkum
Wil je jouw woning in Dokkum ook gaan verduurzamen en misschien wel...
Woningisolatie Lemmer
Op zoek naar een betrouwbaar isolatiebedrijf in Lemmer? Wanneer jouw woning nog...
Woningisolatie in Joure
Wanneer je op zoek bent naar een goede betrouwbare partij voor woningisolatie in...
Woningisolatie in Oosterwolde
Wil je jouw woning in Oosterwolde ook gaan verduurzamen en misschien zelfs...