Isolatie met Icynene: Isocoat Isolatie
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Isolatiemateriaal, goed voor mens en milieu

Maak nu kennis met Icynene!

Uitstekend

alternatief voor purschuim

Exclusief

dealer van Icynene

Jarenlange

ervaring in het isolatievak

Voor de duidelijkheid: Wat is Icynene?

Icynene is een soort isolatieschuim. Dit wordt gebruikt voor de isolatie van woningen, stallen en bedrijfspanden. Het is een uitstekend alternatief voor purschuim aangezien het milieuvriendelijker en duurzamer is. 

Isocoat Isolatie is officieel leverancier van het isolatiemateriaal Icynene.

De voordelen 

in beeld

Waarom kiezen voor Icynene?

Icyene ruikt minder dan purschuim

Het materiaal Icynene ruikt tijdens en na het aanbrengen minder sterk dan wanneer wij purschuim zouden gebruiken.

Geen vluchtige, schadelijke stoffen

Bij het gebruik van Icyene komen geen schadelijke stoffen vrij. Het bevat geen (ingewikkelde termen) als CFD's, Formaldehydes, HCFK's, HFA of andere schadelijke stoffen.

Enkel waterdamp

Tijdens het gebruiken van Icynene komt alleen waterdamp vrij. Voordeel is dat dit niet schadelijk is voor mens en milieu.

Brandveilig

Icynene is uitvoerig getest op brandveiligheid. Bijkomend voordeel is dat er geen sprake is van rookgassen, het is niet geleidend en wel zelfdovend.

Besparen op je energierekening

Je kunt je voorstellen dat deze vorm van isolatie een positieve invloed heeft op je energierekening. Een hoge energierekening is hiermee definitief van de baan, je bespaart onderaan de streep geld.

Ondanks de isolatie blijft je woning ademen

Icynene heeft een opencellige structuur wat betekent dat er een natuurlijke afvoer van lucht mogelijk blijft. Hierdoor blijft je woning op gezonde wijze ademen terwijl de woning ook goed ge├»soleerd is.

Samenwerken?

Vooropname

(Kennismaken)

We komen bij je op bezoek om je woning of bedrijfspand te bekijken. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen, verzorgen we metingen en bekijken de mogelijkheden

Aan de slag

(duidelijke afspraken)

Zijn we akkoord over de invulling dan gaan wij aan de slag. Wij melden ons wanneer we bij je aan de slag gaan. We zullen je uitvoerig informeren over de stappen die we zetten.

Oplevering

(Project voltooid)

Zijn alle werkzaamheden voltooid dan zullen we alles, ter controle, met je nalopen. Alles akkoord? Dan zorgen wij dat alles netjes wordt opgeruimd en waar nodig afgevoerd.

Ja, ik wil meer informatie over het gebruik van Icynene