Isolatie met Icynene: Isocoat Isolatie
Video Aspect Ratio: 4:1

Isolatie met Icynene

Icynene is een watergeblazen isolatieschuim wat wij gebruiken voor de isolatie van jouw woning of bedrijfspand.

Isolatiemateriaal

duurzame en dampopen eigenschappen

Exclusief

dealer van Icynene

Jarenlange

ervaring in het isolatievak

Minder betalen voor je energierekening en je huis op een milieuvriendelijke manier isoleren?

Vind je jouw energierekening te hoog, heb je last van koude voeten wanneer je thuis bent of vind je dat er in een huis een onaangenaam leefklimaat heerst door kou. Vaak wordt kou een geaccepteerde frustratie. Dat houdt in dat het je frustreert dat het het koud is in huis maar dat je niet goed weet wat je hier aan moet doen.


Toch hebben we goed nieuws voor je. 


Door je woning te isoleren haal je de kou uit huis. Bijkomend voordeel is dat je energierekening omlaag gaat. Simpelweg omdat je minder hoeft te stoken!

Isoleren met Icyenene

Icynene is een  isolatiemateriaal. Je spreekt het uit als aicienien. Icynene is  een soort purschuim wat zich vormt nadat  twee componenten worden samengebracht. Het verschil met standaard purschuim zit in de wijze van opbrengen, namelijk met water in plaats van het hfk’s-houdende blaasmiddel bij purschuim.

We kunnen er vast bij zeggen dat purschuim niet gevaarlijk is, hier is het alleen van belang dat de stoffen op de juiste gemengd worden. Omdat er veel vraag is naar een ander soort purschuim heeft het team van Isocoat Isolatie zich gespecialiseerd in het werken met Icynene.

Voor de duidelijkheid: Wat is Icynene?

Icynene is een soort isolatieschuim of purschuim. Dit wordt gebruikt voor de isolatie van woningen, stallen en bedrijfspanden. Het schuim worden op de wand of de vloer van je woning gespoten waarna het uitzet. Doordat het uitzet worden alle kieren en naden opgevuld waardoor koude lucht geen kans meer heeft om je huis binnen te dringen.

De voordelen 

in beeld

Dakisolatie met Icynene

Je kunt het dak van je woning laten isoleren met Icynene. Doordat daken hoeken en gaten hebben die lastig te isoleren zijn werkt isolatie met schuim goed. Gaten en kieren worden vlot opgevuld waardoor het dak daadwerkelijk goed geïsoleerd is.

Vloerisolatie met Icynene

Wil je af van koude vloeren en koude voeten dan is vloerisolatie of bodemisolatie met Icynene een uitstekende oplossing. Het schuim wordt in de kruipruimte tegen je vloer aangespoten. Doordat het schuim opzet weet je zeker dat koude lucht van onderen niet meer de vloer in de woonkamer, keuken of ander deel van het huis door de vloer heen komt.

De voordelen van Icynene

Icynene ruikt minder dan het ouderwetse purschuim

Het materiaal Icynene ruikt tijdens en na het aanbrengen minder sterk dan wanneer wij het ouderwetse purschuim zouden gebruiken.

Geen vluchtige, schadelijke stoffen

Bij het gebruik van Icynene komen geen schadelijke stoffen vrij. Het bevat geen (ingewikkelde termen) als CFD's, Formaldehydes, HCFK's, HFA of andere schadelijke stoffen.

Enkel waterdamp

Tijdens het gebruiken van Icynene komt alleen waterdamp vrij. Voordeel is dat dit niet schadelijk is voor mens en milieu.

Besparen op je energierekening

Je kunt je voorstellen dat deze vorm van isolatie een positieve invloed heeft op je energierekening. Een hoge energierekening is hiermee definitief van de baan, je bespaart onderaan de streep geld.

Ondanks de isolatie blijft je woning ademen

Icynene heeft een opencellige structuur wat betekent dat er een natuurlijke afvoer van lucht mogelijk blijft. Hierdoor blijft je woning op gezonde wijze ademen terwijl de woning ook goed geïsoleerd is.

Samenwerken?

Vooropname

(Kennismaken)

We komen bij je op bezoek om je woning of bedrijfspand te bekijken. Tijdens dit gesprek bespreken we de wensen, verzorgen we metingen en bekijken de mogelijkheden

Aan de slag

(duidelijke afspraken)

Zijn we akkoord over de invulling dan gaan wij aan de slag. Wij melden ons wanneer we bij je aan de slag gaan. We zullen je uitvoerig informeren over de stappen die we zetten.

Oplevering

(Project voltooid)

Zijn alle werkzaamheden voltooid dan zullen we alles, ter controle, met je nalopen. Alles akkoord? Dan zorgen wij dat alles netjes wordt opgeruimd en waar nodig afgevoerd.

Ja, ik wil meer informatie over het gebruik van Icynene