Boot of schip laten isoleren: Isocoat Isolatie
boot, schip of jacht isolatie

Boot of schip laten isoleren?

10-15%
verlies aan warmte besparen
Binnen 48 uur
een prijsopgave op maat
10+ jaar
Meer dan 10 jaar ervaring
scheepsisolatie en bootisolatie

Optimaal comfort

Boot isolatie of scheepsisolatie draagt bij aan optimaal comfort en een goede afwering van vocht, op plaatsen waar je daar liever niet mee te maken heeft. Met name condens afzetting langs de scheepswand boven de waterlijn kan voor vervelende problemen zorgen, die veel botenbezitters zullen herkennen.
purschuim isolatie

Purschuim Isolatie

Isocoat Isolatie kan jouw boot isoleren met purschuim isolatie, zodat vocht niet langer een rol hoeft te spelen en je optimaal gebruik kunt maken van jouw boot. Wij kunnen uit de voeten met zowel polyester, aluminium als stalen scheepswanden, waardoor we ook jouw boot optimaal kunnen voorzien van scheepsbouw isolatie.
boten, jachten en schepen isoleren

Waarom jouw boot isoleren?

Vaar je al langer met uw boot? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met condens afzetting, vooral langs de scheepswanden boven de waterlijn. Isocoat Isolatie kan je helpen met de juiste scheepsbouw isolatie, waarbij wij jouw boot isoleren met professionele materialen.
boot isoleren

Extra comfort in de boot

We kunnen je optimaal adviseren en de materialen voor je aanbrengen, zodat je daar nauwelijks omkijken naar hebt. Onze isolatiematerialen zijn uitstekend geschikt voor natte ruimtes, waardoor jouw boot goed te isoleren valt. We zorgen er op die manier graag voor dat het comfort in uw boot flink kunt vergroten, zodat je daar met veel plezier gebruik van kunt maken.
isocoat isolatie

Scheepsisolatie door Isocoat Isolatie

Isocoat Isolatie verzorgt de professionele isolatie van schepen. Stefan Jansen, eigenaar van Isocoat: 'wij vinden kwaliteit een absolute must. Daarom komen we altijd met een concreet en praktisch plan van aanpak voordat we aan de slag gaan' We zullen je uitgebreid adviseren over de beste mogelijkheden.

We werken binnen de scheepsbouw vooral met purschuim isolatie. We kunnen op die manier jouw boot isoleren, zodat je niet langer last hebt van condens afzetting of andere vervelende vormen van vocht.

In plaats daarvan ligt jouw boot optimaal in het water en is hij beschermt tegen condensvorming en temperatuurschommelingen. Wij zorgen voor een naadloze vocht en zuurbestendige isolatie laag, waardoor je kiest voor een professioneel geheel.


Zo helpen wij jou

offerte bootisolatie

Offerte op maat 

Wanneer je een offerte opvraagt ontvang je binnen 48 uur een offerte op maat, passend bij jouw situatie.
schipisolatie

Keurige afwerking

Er is geen sprake van blijvende schade aan je boot. Wij zorgen dat alles keurig wordt afgewerkt.
jachtisolatie

Afvoer materialen

Wij zorgen dat overtollige materialen en afval afgevoerd wordt zodat de woning netjes achterblijft.

Wil je dat wij je helpen?