Jouw boot of schip laten isoleren? Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in bootisolatie of scheepsisolatie

Optimaal comfort

Boot isolatie of scheepsisolatie draagt bij aan optimaal comfort en een goede afwering van vocht, op plaatsen waar je daar liever niet mee te maken heeft. Met name condens afzetting langs de scheepswand boven de waterlijn kan voor vervelende problemen zorgen, die veel botenbezitters zullen herkennen.

Purschuim Isolatie

Isocoat Isolatie kan jouw boot isoleren met purschuim isolatie, zodat vocht niet langer een rol hoeft te spelen en je optimaal gebruik kunt maken van jouw boot. Wij kunnen uit de voeten met zowel polyester, aluminium als stalen scheepswanden, waardoor we ook jouw boot optimaal kunnen voorzien van scheepsbouw isolatie.

Waarom jouw boot isoleren?

Vaar je al langer met uw boot? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met condens afzetting, vooral langs de scheepswanden boven de waterlijn. Isocoat Isolatie kan je helpen met de juiste scheepsbouw isolatie, waarbij wij jouw boot isoleren met professionele materialen.

Extra comfort in de boot

We kunnen je optimaal adviseren en de materialen voor je aanbrengen, zodat je daar nauwelijks omkijken naar hebt. Onze isolatiematerialen zijn uitstekend geschikt voor natte ruimtes, waardoor jouw boot goed te isoleren valt. We zorgen er op die manier graag voor dat het comfort in uw boot flink kunt vergroten, zodat je daar met veel plezier gebruik van kunt maken.

Direct offerte opvragen

Wil je direct een passende offerte opvragen voor scheepsisolatie of bootisolatie?

Gerelateerde informatie

Scheepsisolatie door Isocoat Isolatie

Isocoat Isolatie verzorgt de professionele isolatie van schepen. Stefan Jansen, eigenaar van Isocoat: 'wij vinden kwaliteit een absolute must. Daarom komen we altijd met een concreet en praktisch plan van aanpak voordat we aan de slag gaan' We zullen je uitgebreid adviseren over de beste mogelijkheden.

PUR Isolatie binnen scheepsbouw

We werken binnen de scheepsbouw vooral met purschuim isolatie. We kunnen op die manier jouw boot isoleren, zodat je niet langer last hebt van condens afzetting of andere vervelende vormen van vocht.

In plaats daarvan ligt jouw boot optimaal in het water en is hij beschermt tegen condensvorming en temperatuurschommelingen. Wij zorgen voor een naadloze vocht en zuurbestendige isolatie laag, waardoor je kiest voor een professioneel geheel.

Offerte opvragen

Een offerte/prijsopgave opvragen voor bootisolatie?

Direct offerte aanvragen