Wil je de oude, verzakte spouwmuurisolatie uit je woning laten verwijderen? Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in de vakkundige verwijdering van spouwmuurisolatie.

Waarom spouwmuurisolatie verwijderen?

Wanneer je een hele tijd terug je spouwmuur hebt laten isoleren dan bestaat de kans dat dit met materialen is gebeurd die niet altijd voldoen aan de moderne normen. Vaak werd er gewerkt met losse materialen als verouderde typen steenwol, glaswol of UF schuim.

Na verloop van tijd nemen deze materialen af qua volume. Je kunt je wel voorstellen wat er gebeurt als de isolatie tussen de muren 'minder groot' wordt. De boel zakt in elkaar en je hebt te maken met verzakkende spouwmuurisolatie.

Gevolgen verzakte spouwmuurisolatie

De verzakte spouwmuurisolatie heeft als gevolg dat:

  1. de spouwmuren niet meer goed geïsoleerd zijn met als koudebruggen tot gevolg.
  2. vocht heeft de mogelijkheid om zich een weg naar binnen te banen (gevolg kan schimmelvorming zijn)
  3. door de slechte isolatie krijgt u te maken met hogere stookkosten.

Herken je deze problemen?

Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in het verwijderen van oude spouwmuurisolatie. Wij komen bij je lang voor een analyse van de situatie. Aan de hand hiervan doen wij je een passend aanbod. Vaak houd dit in het verwijderen van het ondeugdelijke materiaal en hierna het aanbrengen van nieuwe spouwmuurisolatie waarbij deze problemen uitgesloten zijn.

Zo werkt het?

Wij hebben de materialen en kennis in huis om de bestaande isolatiematerialen vakkundig en milieuvriendelijk te verwijderen. Mocht u bang zijn dat dit tot grote schade leidt aan de woning dan kunnen wij je gerust stellen. Op het moment dat wij bij u van het terrein rijden ziet u vrijwel niks meer terug van de verwijderde spouwmuurisolatie.

Neem contact op voor meer info

Wil je direct een passende prijsopgave of offerte opvragen?


Recht op subsidie?

Kies je voor hernieuwde spouwmuurisolatie dan kan het zijn dat je recht hebt op subsidie. Of dit ook in jouw situatie geldt?

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis

"Uitermate tevreden en wil bij deze Isocoat ten zeerste aanbevelen"

Perfecte service. Vooraf duidelijk en uitgebreid geïnformeerd en alle mogelijkheden doorgesproken. Vriendelijk en professioneel personeel met kennis van hun producten.

Alles volledig naar wens en volgens afspraak geïsoleerd en daarna schoon en netjes opgeleverd. Uitermate tevreden en wil bij deze Isocoat ten zeerste aanbevelen.

- Klaas Eggens -

"Prima advies vooraf"

Prima advies vooraf en de beide mannen van Isocoat werkten netjes en vakkundig. Aanrader wat mij betreft.

- Gert Smit -

Spouwmuurisolatie laten verwijderen door Isocoat

Wanneer je twijfelt over de staat van jouw spouwmuur dan komen we graag bij je langs om de spouwmuur te bekijken. Wij hebben ruime ervaring in het isolatievak en van daaruit zullen wij je dan ook oprecht adviseren.

Om deze redenen kies je voor Isocoat

Twijfel je nog? Niet nodig want:

Nieuwe spouwmuurisolatie

Na de verwijdering van de oude spouwmuurisolatie kun je kiezen voor hernieuwde isolatie van de woning. Dit kunnen wij voor je verzorgen.

Bij spouwmuurisolatie kun je kiezen voor verschillende materialen zoals:

Elk materiaal heeft een eigen prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zullen je uitgebreid adviseren over de best mogelijke keuze. Geen zorgen: we vallen je niet lastig met lastige technische verhalen. We leggen je met praktische en korte voorbeelden uit wat het beste werkt in jouw situatie.

Offerte opvragen

Je kunt direct een offerte bij ons opvragen voor het verwijderen van spouwmuurisolatie. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte opvragen