Wil jij het dak van je woning laten isoleren? Isocoat Isolatie verzorgt jouw complete dakisolatie. Er zijn verschillende opties voor dakisolatie dus het is zaak dat jij je goed laat informeren. Wij verzorgen de dakisolatie van:

Waarom dakisolatie?

Warmte heeft de eigenschap om te stijgen. Het betekent dat koude lucht, verwarmd door de cv of kachel, naar het dak van een woning of een pand stijgt. Bij een niet geïsoleerd dak zal alle opgestegen warmte verloren laten gaan, waardoor een groot deel van de energiekosten verloren geld zijn.

Dit heeft als gevolg dat de meeste warmte naar het dak stijgt, waardoor je meer moet stoken om een aangename temperatuur te creëren.

Laat Isocoat dakisolatie voor je aanbrengen, zodat je de warmte beter vast houdt. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de wintermaanden de fors minder energie verbruikt en het toch lekker warm houdt in huis.

Soorten dakisolatie

Er bestaan verschillende soorten dakisolatie, die allemaal zo hun voor- en nadelen meebrengen. Het is verstandig om goed te kijken naar de isolatiewaarde van het materiaal. Dit wordt uitgedrukt in de waarde 'R'. Ook moet er een juiste dampwering worden toegepast.

Wij kunnen je adviseren met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. Heb je een plat of juist een hellend dak, een verwarmde zolderruimte of een beperkt budget? Isocoat Isolatie biedt je een professioneel advies voor de isolatie van jouw dak.

Voordelen van goede dakisolatie

Wij hebben de voordelen voor je op een rij gezet

  • Bespaar geld op je energierekening
  • Een energiezuinig huis is makkelijker te verkopen
  • Meer wooncomfort
  • Minder last van geluidshinder
  • Geen condensvorming dus geen schimmels

Mocht je meer informatie willen hebben over de dakisolatie van jouw woning? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op voor meer info

Wil je direct een passende prijsopgave of offerte opvragen?


Recht op subsidie?

Kies je voor dakisolatie dan kan het zijn dat je recht hebt op subsidie. Of dit ook in jouw situatie geldt?

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis

"Een absolute aanrader!"

Professioneel, vakkundig bedrijf die de tijd neemt om je goed voor te lichten en je vragen te beantwoorden. Een absolute aanrader!

Hendrik Jan Bos

Dakisolatie door Isocoat Isolatie

Mijn naam is Stefan Jansen, ik ben de eigenaar van Isocoat Isolatie. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf wat al jaren de isolatie van woningen en bedrijfspanden verzorgt.

In de loop van de jaren hebben wij ontzettend veel praktijkervaring opgedaan hebben. Deze kennis delen wij graag met je, om je te helpen de keuzes te maken die precies passen in jouw situatie.

Materialen voor dakisolatie

Voor de isolatie van het dak zijn meerder materialen een optie:

Plat dak isoleren en schuin dak isoleren

Heb je een plat dak? Laat ons dan buiten het dak voor je isoleren, zodat je geen last krijgt van vocht problemen. Heb je een hellend dak dan is zowel dakisolatie langs de binnen- als de buitenzijde mogelijk. Bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Gerelateerde informatie

Meer informatie?

Offerte opvragen voor dakisolatie

Je kunt direct een offerte bij ons opvragen voor dakisolatie. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte opvragen