Bodemisolatie of kruipruimte isolatie

Voor bodemisolatie of kruipruimte isolatie kun je terecht bij de vakprofessionals van Isocoat Isolatie. Wij verzorgen de professionele isolatie van jouw kruipruimte of bodem in woningen.

Waarom isoleren?

Wanneer je één van de volgende situaties herkent dan is bodem- of kruipruimte isolatie een passende oplossing.

  1. Je hebt last van een koude vloer in de woning
  2. Koude, trekkende tocht trekt omhoog vanuit de vloer
  3. Last van vocht en schimmels in huis
  4. Hoge energierekening

Verlies van warmte in de woning

Een belangrijk deel van de warmte in jouw woning (10 – 15%) gaat verloren via de vloer, de bodem van de woning. Kruipruimte isolatie komt vanuit het verleden weinig voor, waardoor daar een enorme slag te maken valt. Heb je een kruipruimte onder je woning? Dan is de kans groot dat er meerdere ventilatieopeningen aanwezig zijn.

Dat zorgt ervoor dat de kruipruimte droog blijft en schadelijke radon gassen verwijderd worden. Nadeel is echter dat het belangrijke veroorzaker is van warmteverlies. Wij kunnen kruipruimte isolatie voor je aanbrengen, waarmee je dit tegen gaat.

De voordelen van bodemisolatie

Wij hebben de voordelen voor je op rij gezet"

  • Nooit meer last van koude voeten
  • Een besparing op jouw energierekeningen
  • Een behaaglijk en warm huis
  • Geen last meer van vocht en schimmels

Ben je geïnteresseerd, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Wij delen onze kennis graag met je.

Neem contact op voor meer info

Wil je direct een passende prijsopgave of offerte opvragen?


Recht op subsidie?

Kies je voor bodemisolatie dan kan het zijn dat je recht hebt op subsidie. Of dit ook in jouw situatie geldt?

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis


Materialen

Voor bodemisolatie maken wij vaak gebruik van diverse materialen als:

  • EPS Korrels
  • EPS Chips

Doorgaans gebruiken wij voor bodemisolatie piepschuimkorrels of piepschuim chips. Deze liggen los op de bodem van de kruipruimte.

Wanneer water ontstaat vanuit de bodem dan drijft het isolatiemateriaal op de bodem. Voordeel hiervan is dat het materiaal zijn isolerende werking behoudt.


Voorkom vocht- en schimmelvorming

Door te werken met bodemisolatie verleg je het dauwpunt in je kruipruimte. Voordeel hiervan is dat je zodoende voorkomt dat water verdampt en er dus minder vocht aanwezig is in de kruipruimte en de woning.

Wanneer er minder vocht aanwezig is betekent dit automatisch dat er ook minder energie nodig is om de ruimte warm te houden. Ofwel je bespaar ook op je energierekening.

Isocoat Isolatie: leuk om kennis te maken

Mijn naam is Stefan Jansen, ik ben de drijvende kracht achter Isocoat. In de afgelopen jaren hebben wij ruimschoots ervaring opgedaan in de isolatiewereld. Dat betekent dat wij je alles kunnen vertellen over kwalitatief betrouwbare isolatievormen.

Wanneer je contact met ons opneemt zullen wij onze kennis met je delen zodat je een gefundeerde beslissing kunt nemen aan de hand van praktijkinformatie.

Vloerisolatie of bodemisolatie

De keuze voor vloerisolatie of bodemisolatie is afhankelijk van diverse factoren. Afhankelijk van jouw situatie zullen we jou adviseren over de beste optie in jouw situatie.

Om deze redenen kies je voor Isocoat?

Twijfel je nog? Niet nodig want:

Offerte aanvragen voor bodemisolatie of kruipruimte isolatie

Je kunt direct een offerte bij ons opvragen voor bodemisolatie. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte opvragen