Wat is de beste isolatie voor jouw spouwmuur: Isocoat Isolatie
arrow_drop_up arrow_drop_down
Wat is de beste isolatie voor jouw spouwmuur?

Wat is de beste isolatie voor jouw spouwmuur?

Je hebt je verdiept vele spouwmuur oplossingen, maar wat is nu de beste isolatie voor jouw spouwmuur? Met behulp van de deze tips wordt het maken van de keuze een stuk makkelijker. Uitgebreide informatie over verschillende soorten spouwmuur isolatie vindt je hier.

Hoe kies je de beste spouwmuurisolatie?

Het kiezen van de beste isolatiemateriaal van je spouwmuren is afhankelijk van veel zaken zoals de situatie van de spouw, de voeg en de staat van je gevel. Maar ook van je eigen wensen en verwachtingen.

Om de beste spouwmuurisolatie te bepalen kun je het beste deze 4 vragen beantwoorden.

 1. Wat is de breedte van jouw spouw?
  De breedte van de spouw is een belangrijke factor bij de keuze van het beste isolatiemateriaal voor jouw huis. Een gemiddelde spouw is zo’n 6 centimeter breed. Je hebt minimal 3 centimenter breedte nodig om de spouw te vullen met isolatieparels en PUR. Voor inblaaswol is een breedte van 5 centimer aan te raden. Geen idee hoe breed de spouw is? Laat het door ons meten!
 2. Is het voegwerk in goede staat?
  Slecht voegwerk zal geen goed doen aan de vochteigenschappen van de stenen. Het is aan te raden om het voegwerk te herstellen. Een poreuze buitengevel beïnvloed de keuze voor het type isolatiemateriaal.
 3. Welke wensen heb je zelf voor spouwmuur isolatie?
  Kies je voor duurzame isolatie materiaal of gaat je voorkeur naar isolatiemateriaal met de hoogste isolatiewaarde? Wil je het geluid van de straat verminderen of gaat je voorkeur naar uit naar minder energieverlies? Allemaal vragen die de keuze van een type isolatiemateriaal beïnvloeden
 4. Hoeveel moet het opbrengen?
  Kies je voor HR++ of juist voor een goedkopere isolatie? Vergelijk verschillende typen spouwmuurisolatie met elkaar en let daarbij op de prijs/kwaliteit verhouding.Beste isolatie voor spouwmuurisolatie

Goed advies vind je bij Isocoat Isolatie

Interesse in een goed persoonlijk advies over het beste isolatiemateriaal voor jouw woning? Maak dan vrijblijvend een afspraak met isocoat-isolatie.

 

Reactie plaatsen