Wat zijn de kosten van vloerisolatie? | Isocoat Isolatie
De kosten van vloerisolatie?

De kosten van vloerisolatie?

Het isoleren van de vloer vergt natuurlijk een investering, maar wel een investering die zich binnen enkele jaren terugverdient. Uiteindelijk zullen de stookkosten door toepassen van vloerisolatie een stuk lager uitvallen en zal het binnenklimaat van je woning een stuk aangenamer zijn. Dankzij onze tarieven kunnen wij je woning voor een gunstige prijs isoleren.

Welke kosten worden berekend bij vloerisolatie

Bij het aanbrengen van vloerisolatie worden alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten in rekening gebracht:
  • Manuren
  • Materiaal
  • Transport
Wij gaan in overleg met jou over de uit te voeren werkzaamheden, de te gebruiken materialen, wat je zelf kunt doen, et cetera. Zo kun je de uiteindelijke rekening lager maken.

Vloerisolatie kosten

Wat levert vloerisolatie eigenlijk op?

Het isoleren van een vloer heeft alleen maar voordelen. Niet alleen een gunstig binnenklimaat en minder belasting voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Een goed geïsoleerde woning kan wel tot 33% besparing opleveren op energiekosten. Dus de kosten wegen uiteindelijk altijd op tegen de baten.

Verkoop woning

Mocht je in de toekomst de woning willen verkopen, dan heeft het hebben van een hoog energielabel (A =hoogste, G=laagste) alleen maar een gunstig effect op de verkoop. Want de koper weet dat hij/zij hier geen geld meer voor hoeft uit te trekken en daardoor een lage energierekening krijgt.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen?
Offerte isolatie

Gerelateerde artikelen

Reactie plaatsen