Spouwmuurisolatie vrijstaande woning: Isocoat Isolatie

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning

Heb je een vrijstaande woning en wil je de spouwmuur laten isoleren? Isocoat Isolatie verzorgt de vakkundige spouwmuurisolatie van jouw vrijstaande woning.

Waarom spouwmuurisolatie?

Hoe minder je woning geïsoleerd is hoe meer je moet stoken om je woning warm te houden. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, het kost ook nog eens erg veel geld. Bij een vrijstaande woning is dit probleem nog groter, omdat anders dan bij bijvoorbeeld een rijtjeshuis de warmte niet via 2 muren, maar via 4 muren ontsnapt. Daar komt bij dat een vrijstaande woning vaak meer wind vangt waardoor het automatisch kouder is in huis en er eerder sprake is van tocht (of koudebruggen). Als je je muren isoleert ontsnapt er minder warmte naar buiten en heb je minder stookkosten. Daarom is het een hele goede investering. Je helpt er het milieu en tegelijkertijd je portemonnee mee.

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning

De werking van spouwmuurisolatie.

Als we praten over een spouwmuur, hebben we het over een muur die bestaat uit 2 delen met een opening ertussen. Doordat deze kleine opening bestaat, verdwijnt er veel warmte uit het huis. Bij het aanbrengen van isolatie in zo'n muur boren wij op een vakkundige manier kleine gaatjes in de buitenmuur zodat wij via deze gaatjes het isolatiemateriaal naar binnen kunnen spuiten, dit is overigens niet schadelijk voor de muur. Het aanbrengen van de isolatie duurt ongeveer een dag.

Welke problemen los je op met spouwmuurisolatie

De volgende problemen los je op met spouwmuurisolatie:

De kosten van het isoleren.

Omdat we het hier hebben over een vrijstaande woning zullen de kosten voor het isoleren van je spouwmuren hoger uitvallen dan bij een rijtjeshuis. Afhankelijk van het aantal vierkante meters kost het isoleren van je woning ongeveer tussen de €1500 en €2600. Dit lijkt misschien veel geld, maar omdat je dankzij de verbeterde isolatie veel minder hoeft te stoken bespaar je per jaar zo tussen de €500 en €1000 aan stookkosten. Hierdoor heb je je investering binnen ongeveer 3 jaar terug verdiend. Omdat ieder huis anders is raden we je aan bij ons een offerte op te vragen, zodat je weet hoeveel het je gaat kosten.

Subsidie op isolatie

Het kan interessant zijn om te onderzoeken of je recht hebt op subsidie bij de isolatie van jouw woning. Wil je naast spouwmuurisolatie bijvoorbeeld ook vloerisolatie, dakisolatie of bodemisolatie dan kun je dit wellicht combineren.
Subsidie energiebesparing eigen huis: isolatie woning


LET OP: SUBSIDIE ENERGIEBESPARING EIGEN HUIS

Op dit moment is de subsidie energiebesparing eigen huis erg actueel. Pas je twee energiezuinige maatregelen toe in je bestaande woning of appartement dan kun je een aanvraag voor subsidie indienen.

Hier vind je alle informatie >> Subsidie Energiebesparing eigen huis

Dit mag jij van ons verwachten?

Omdat wij snappen dat dit een grote beslissing is waar je zeker over wilt zijn hebben wij hier de nadelen van deze procedure nog even voor je op een rijtje. Er gaan vaak geruchten rond dat zo'n soort isolatie als deze veel nadelen met zich meebrengt, maar in de praktijk is het zo dat er geen concrete nadelen aan zitten. Dus je hoeft je geen zorgen te maken.

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie  Stap 1: beoordeling van jouw huidige situatie

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie Stap 2: terugkoppeling van onze analyse waarbij wij je uitleggen wat we gezien hebben en hoe je hier het beste mee omgaat

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie Stap 3: advies en keuze m.b.t. het isolatiemateriaal (EPS Parels, HR ++ Isolatiekorrels, Supafil Inblaaswol, Purschuim)

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie Stap 4: start project, het boren van gaten en inspuiten isolatiemateriaal

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie Stap 5: het afvoegen van de gaten die wij in de muur geboord hebben (wij werken dit op vakkundige wijze af)

vloerisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie Stap 6: oplevering van het project. Wij zorgen er voor dat al het afval wordt afgevoerd en dat de omgeving keurig verzorgd en schoon achterblijft.

Aanbrengen spouwmuurparels

Onderstaand zie je een filmpje waarin wij je laten zien hoe wij spouwmuurisolatie aanbrengen.


Twijfel je nog?

Twijfel je nog? Niet nodig want:
  • Binnen 48 uur ontvang je van ons een prijsopgave op maat
  • We kunnen met jou doorberekenen binnen hoeveelheid tijd jij de investering op spouwmuurisolatie terugverdiend
  • Voor spouwmuurisolatie hoeft niet het hele huis verbouwd te worden. Binnen 1 dag is jouw woning geïsoleerd zonder extreme overlast.
  • Er is geen sprake van blijvende schade aan je woning. Wij zorgen dat alles keurig wordt afgewerkt.
  • Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in ons vak. Dat betekent dat wij alle valkuilen kennen waardoor wij je beschermen tegen de meest gemaakte fouten (die hebben wij immers al gemaakt

Offerte aanvragen

Wil je definitief af van de kou en tocht in jouw vrijstaande woning? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte isolatie
Reactie plaatsen