Isolatie stallen: agrarische isolatie | Isocoat Isolatie

Isolatie stallen

Voor de professionele isolatie van stallen kun je terecht bij Isocoat Isolatie. Wij hebben meer dan tien jaar ervaring in het isolatie vak en wij kennen het klappen van de zweep. Hierdoor kunnen wij je altijd vakkundig adviseren.

Stallen laten isoleren

Het isoleren van een stallen bespaart kosten en energie. Als ondernemer kan het uiterst rendabel zijn de energiekosten van stallen onder de loep te nemen en te onderzoeken of de mogelijkheid tot structurele verlaging van kosten bestaat. In veel gevallen kan een stal beter geïsoleerd worden is onze ervaring.

Agrarische isolatie zorgt voor een constante temperatuur in jouw stallen en bewaarplaatsen en gaat tocht op een uitstekende manier tegen. Wij kunnen jouw stallen of bewaarplaatsen isoleren, zodat je optimaal kunt zorgen voor de gezondheid en het welzijn van bijvoorbeeld jouw dieren.

Agrarische isolatie: stallen, hallen en loodsen

Diverse vormen van isolatie

Isocoat Isolatie verzorgt isolatie in de vorm van:

Welke problemen lossen wij op met isolatie?

Met isolatie lossen wij problemen op als:
  • vermindering van tocht
  • eventuele verwijdering van koudebruggen
  • agressieve staldampen

PUR isolatie voor stallen of bewaarplaatsen

Wanneer we jouw stallen isoleren werken we over het algemeen met naadloos gespoten polyurethaanschuim. We zorgen er met PUR isolatie voor dat de temperatuur in de stal optimaal te reguleren valt, met een minimaal energieverbruik.

Uiteraard brengen we onze materialen 100% naadloos en luchtdicht voor je aan en zorgen we ervoor dat dit condensvrij en ongevoelig is voor ammoniak.

Direct een offerte opvragen?

Wil je direct een offerte opvragen voor isolatie?

Offerte isolatie

of bel met 085-4011783

Reactie plaatsen