Wat zijn energiekosten m.b.t. tot isolatie? | Isocoat Isolatie
Wat zijn energiekosten?

Wat zijn energiekosten?

Energiekosten.. we hebben ze allemaal en bijna niemand kan hier aan ontkomen. Maar al met al krijgen we door het betalen van deze kosten wel warme voeten.

Je moet energiekosten betalen wanneer  je gebruik hebt gemaakt van:
  • Gas
  • Elektriciteit
  • Water

Gas

Gas wordt gebruikt voor het opwarmen van water, voor het gebruik van het gasfornuis en, misschien wel het belangrijkste, voor het verwarmen van jouw woning.

Juist bij deze kosten kun je flink besparen. Indien jouw woning goed geïsoleerd is verminder je beduidend de energiekosten.

Isocoat Isolatie

6 redenen om te kiezen voor woningisolatie

Elektriciteit en water

Gebruik van elektriciteit en water hebben geen directe relatie met woningisolatie, maar horen wel bij je energiekosten. De kosten die je hierbij maakt zijn vooral afhankelijk van het aantal personen.

Hoe meer er gebruik wordt gemaakt van de douche, het toilet, van stroomvoorzieningen, et cetera, hoe meer kosten je hier aan overhoud.

Energiekosten besparen

Zoals hierboven al beschreven kun je, door het isoleren van jouw woning, veel besparen op gaskosten. Dit zijn kosten die ervoor zorgen dat je woning een goede temperatuur heeft waarin je comfortabel kunt leven.

3 op de 4 woningen zijn in Nederland niet optimaal geïsoleerd. Deze woningen verliezen heel veel warmte via de gevel, ramen, vloeren en daken. Door het isoleren voorkom je het verlies van deze warme lucht waardoor je veel energiekosten bespaard.

Wat kunnen wij voor je doen?

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie en dakisolatie verzorgen.

Offerte isolatie

Gerelateerd aan dit begrip

Reactie plaatsen