Woningisolatie in Purmerend mogelijk - Isocoat Isoalatie
Woningisolatie Purmerend

Woningisolatie Purmerend

Woningisolatie is ook in Purmerend steeds populairder aan het worden. Je hoort steeds vaker familie, kennissen of collega's praten over het isoleren van hun woning. De toenemende populariteit komt voornamelijk voort uit de flinke besparingen die je doet op de lange termijn.

Daarnaast wordt het doorvoeren van verschillende maatregelen ook flink gestimuleerd vanuit de overheid. Zij geven veelal tips, maar de subsidies die zij aanbieden trekken met name mensen over de streep om te kiezen voor isolatiemaatregelen.

Maar wat is woningisolatie precies?

Je betaalt elke maand een vermogen aan stookkosten en desondanks wordt het maar niet snel warm thuis. In de warme zomerdagen is het haast onmogelijk om je huis koel te houden. Als deze problemen je niet geheel onbekend zijn, dan is woningisolatie een goede oplossing voor jou. Naast het opwaarderen van je wooncomfort, ga je het financieel ook snel merken.

woningisolatie Purmerend - isocoat isolatie

Mogelijkheden woningisolatie in Purmerend

Er zijn diverse mogelijkheden om isolatie toe te passen in jouw woning. Elke wijze van isoleren heeft zo z'n eigen voordelen.
  • Spouwmuurisolatie - Als een huis veel warmte verliest, gaat dit vaak via de gevel naar buiten. De verwarming slaat daarom vaak aan en hierdoor schiet het verbruik omhoog. Door de spouwmuurisolatie toe te passen wordt dit tegengegaan en reduceert het gasgebruik drastisch. Elke m2 gevel staat gemiddeld gelijk aan het gasverbruik van 9 m3.
  • Vloerisolatie - Er is niets vervelender dan het hebben van koude voeten en om deze irritatie te voorkomen kun je eenvoudig vloerisolatie laten aanbrengen. Ook zorgt een koude vloer voor een kil huis.
  • Kruipruimte isolatie - Een goede bodemisolatie kan je al snel 10-15% warmte verlies besparen. Het is zeker meer dan de moeite waard om deze optie goed te overwegen. Kruipruimte isolatie is eenvoudig en snel aan te brengen, zodra de juiste apparatuur en kennis aanwezig is. De snelheid is ook enigszins afhankelijk van de grote van de kruipruimte.
  • Dakisolatie - Wanneer jouw woning een plat dak bevat, dan wordt deze van buiten geïsoleerd, hierdoor krijg je geen last van vocht problemen. Bij een meer hellend dak, kan de isolatie langs de binnen- en buitenzijde worden toegepast. Er bestaan diverse soorten dakisolatie, deze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Bij het kiezen van de juiste soort, is het goed om te kijken naar de totale isolatiewaarde, de R-waarde.

woningisolatie Purmerend - dakisolatie

Kies voor professionals

Wij komen graag bij je langs, in Purmerend of omgeving, om te kijken naar de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij passend maatwerk bieden, waardoor het jou aan niets ontbreekt. De gemeente Purmerend biedt naast subsidies vanuit Rijksoverheid ook met regelmaat de nodige subsidies. Wij kunnen je helpen bij de aanvraag van subsidie voor de woningisolatie in Purmerend.

Wat doet Isocoat Isolatie

isolatiebedrijf Purmerend

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Purmerend, in Noord-Holland. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning in Purmerend? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatieLees ook:

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen