Je woning isoleren in Heerhugowaard en omgeving - Isocoat isolatie
Woningisolatie in Heerhugowaard en omgeving

Woningisolatie in Heerhugowaard en omgeving

Zoek je een bedrijf voor Woningisolatie in Heerhugowaard dan is Isocoat Isolatie het bedrijf voor je.
Heb je weleens overwogen om je huis te laten isoleren, maar heb je toch (nog) niets ondernomen? Jammer, want woningisolatie brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je er bijvoorbeeld veel geld door besparen.

Wij voeren het isoleren van woningen vakkundig uit, waardoor de klus weinig 'rompslomp' met zich meebrengt. Bovendien biedt het meerwaarde voor vrijwel iedere woning. Waarschijnlijk ook die van jou!

 

woningisolatie heerhugowaard besparing

Deze voordelen loop je mis als je je woning niet isoleert

Zie je toch af van woningisolatie? Jammer, want je ervaart dan niet welke voordelen het met zich meebrengt. Ten eerste bespaar je in een gemiddelde hoekwoning zo'n € 1900 per jaar als je van geen isolatie naar goede isolatie gaat. Andere voordelen zijn:
  • Minder CO2 uitstoot en dus minder belastend voor het milieu.
  • Een warmer en comfortabeler huis.
  • Minder last van tocht en kou.
  • Geen koude voeten meer, vanwege een koude vloer

Welke vormen van isolatie zijn er?

Er zijn meerdere manieren om je huis te isoleren. Zo kun je isolatie laten aanbrengen in het dak, maar ook in de vloer, kruipruimte of tussen de spouwmuur. Er bestaan verschillende vormen isolatiemateriaal.

woningisolatie Heerhugowaard dakisolatie

Dit zijn de meest gekozen soorten:

PUR

Polyurethaan afgekort PUR is een hardschuim dat bestaat uit twee componenten. Na het uitharden kan het materiaal niet meer vervormen. Dit isolatiemateriaal wordt toegepast in tussenwoningen en vrijstaande woningen, maar ook in bedrijfspanden en containerwoningen.

Icynene

Icynene is een soort purschuim. Deze vorm van isolatiemateriaal is een goed alternatief voor normale purschuim, omdat het duurzamer en milieuvriendelijker is. Dit materiaal wordt regelmatig ingezet om tussenwoningen, vrijstaande woningen, bedrijfspanden, containerwoningen en stallen te isoleren.

Isolatiekorrels

Deze isolerende korrels worden voornamelijk gebruikt voor spouwmuurisolatie maar ook als afdekkende laag in de kruipruimte. Bij spouwmuurisolatie vormen de korrels een vaste compacte isolatielaag door een toegevoegd (onschadelijk) bindmiddel.

Glaswol

Glaswol is isolatiemateriaal dat duurzaam en veilig is. Het heeft vochtwerende en brandveilige eigenschappen en is heel flexibel. Dankzij deze flexibiliteit kan het aansluitend geplaatst worden. Glaswol wordt vaak gebruikt voor het isoleren van huizen met hellende daken, houten vloeren en binnenmuren.

Laat je huis vakkundig isoleren

Woon je in Heerhugowaard of de omgeving van Heerhugowaard? Dan kunnen wij je woning voor je isoleren. Voor het isoleren van een woning is maatwerk vereist en het moet dan ook zorgvuldig uitgevoerd worden. Door de woningisolatie door ons uit te laten voeren, weet je zeker dat er goed geïsoleerd wordt en zullen er achteraf geen vervelende problemen ontstaan.

Wat doet Isocoat Isolatie

woningisolatie Heerhugowaard

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Hoorn. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en een isolatiebedrijf in Hoorn? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatieLees ook:

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen