Isolatiebedrijf in Almere - Isocoat Isolatie
Isolatiebedrijf in Almere

Isolatiebedrijf in Almere

Woon je in Almere en op zoek naar een isolatiebedrijf in Almere die een woning kan isoleren of na-isoleren? Isocoat Isolatie is actief in heel Nederland dus ook in Almere want afstand is voor ons geen probleem en we komen altijd langs voor een vrijblijvend gesprek.
Of het nu gaat om een vrijstaande woning, een rijtjeshuis, containerwoning, stal of zelfs een boot; wij isoleren alles.

Woningisolatie is belangrijk

Door jouw woning te laten isoleren door een isolatiebedrijf voorkom je problemen en geniet je van de voordelen daarvan. Bijvoorbeeld het slechte leefklimaat die kan ontstaan in een woning door vochtproblemen. Slechte (oude) isolatie of het geheel ontbreken daarvan kan zorgen voor vochtige muren met vochtplekken en als gevolg daarvan, schimmelvorming.
Deze schimmels zijn zeer ongezond voor mens en dier en vaak de oorzaak van chronische luchtwegaandoeningen.Verder zijn er de volgende problemen die je kunt voorkomen:

Welke vormen van woningisolatie zijn er?

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is wel de bekendste wijze van het isoleren van een woning maar woningen met een spouwmuur hebben niet altijd isolatie in de spouw. Dit werd namelijk pas in de jaren zeventig van de vorige eeuw verplicht. Maar een spouw kan heel goed achteraf worden gevuld met een isolatiemiddel waardoor koude muren tot het verleden behoren.
Meer over spouwmuurisolatie >>

Dakisolatie

Naast de spouw is het dak vaan een van de grootste oppervlakten van een woning waar heel veel warmte verloren gaat. Een isolatiebedrijf kan meestal op eenvoudige wijze een dak isoleren door aan de binnenkant een isolerende laag aan te brengen tegen het dakbeschot.
Meer over dakisolatie >>

Vloerisolatie

Een koude vloer in de woning is net als het dak ook vaak een probleem. Heb je altijd koude voeten of een koude trek over de vloer, dan is een isolerende laag tegen de onderkant van de vloer de oplossing voor het probleem. Je zult snel merken dat het woongenot beter is én dat je veel minder kwijt bent aan energiekosten.
Meer over vloerisolatie >>

Bodemisolatie

Soms is een vloer niet goed te isoleren aan de onderkant of is het rendement onvoldoende. Dan is het mogelijk om de bodem van de kruipruimte van een laag isolatie te voorzien waardoor hetzelfde effect wordt verkregen. Bodemisolatie van de kruipruimte wordt ook gebruikt om opstijgend vocht uit de bodem tegen te gaan.
Meer over bodemisolatie >>

Meerdere soorten isolatiemateriaal

Er zijn meerdere soorten isolatiematerialen die elk weer geschikt zijn voor een bepaald type isolatie;

Purschuim

Purschuim is bij iedereen wel bekend en heeft een hoge isolatiewaarde. Het wordt in de bouw en door doe-het-zelvers veel gebruikt voor het dichten van gaten en kieren. Een isolatiebedrijf echter, kan het in lagen aanbrengen tegen muren, daken en vloeren.

Icynene

Icynene heeft een goede naam wat duurzaamheid betreft; het heeft een goede isolatiewaarde, vergelijkbaar met pur, én het effect op het milieu voor productie en aanbrengen is kleiner dan het voordeel dat het oplevert. Het wordt dan ook met een blaasmiddel op waterbasis aangebracht.

Isolatiekorrels

Polystyreen wordt vaak gebruikt in de vorm van korrels en samen met een soort lijm in bijvoorbeeld een spouw gespoten. Hier vormt het dan een compacte aaneengesloten, isolerend en waterafstotend massa. Polystyreenkorrels kunnen in tegenstelling tot glas- of steenwol niet verzakken.

Inblaaswol

Supafil inblaaswol van Knauf® is zijn speciale glaswolvlokken die in een spouw kunnen worden gespoten. De inblaaswol is net als Icynene en pur waterafstotend en is duurzaam.

Wat doet Isocoat

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Almere. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie en dakisolatie verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en op zoek naar een isolatiebedrijf in Almere? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

 

Offerte isolatieGa naar:

 
Reactie plaatsen