Woningisolatie Zwolle (dak, vloer, kruipruimte, spouwmuur)
Woningisolatie Zwolle

Woningisolatie Zwolle

Woon je in Zwolle (Overijssel) en ben je op zoek naar een ervaren vakman om je huis te isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Woningisolatie van onder meer je muren, vloeren of dak is niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor je portemonnee. Tegenwoordig worden vrijwel alle nieuwbouwhuizen standaard geïsoleerd, maar bij veel oudere huizen is dit niet het geval. Vaak vind je bij dit soort huizen holle ruimtes tussen de muren, of tussen de verschillende vloeren. B

Voorkomen van problemen?

Er zijn tal van redenen om je woning te isoleren. Denk aan het voorkomen van problemen als:

Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur is een buitenmuur die bestaat uit twee losstaande muren, met daartussen vaak een holle ruimte van zo`n zeven tot negen centimeter. Dit is een veel toegepaste bouwtechniek in Nederland omdat het vochtwerend is. Bij spouwmuurisolatie worden kleine gaatjes in de buitenmuur geboord, vaak in de voegen, om vervolgens isolatiemateriaal naar binnen te spuiten.

Ga door naar: spouwmuurisolatie

Woningisolatie Zwolle

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie kun je kiezen tussen isolatie onder de vloer, dus in de kruipruimte, of op de vloer zelf. Dit laatste wordt bovenvloers isoleren genoemd. Hierbij wordt op het beton eerst een ondertapijt aangebracht, die ook isolerend werkt. De echte vloer wordt daar boven gelegd, waarbij er een kleine ruimte overblijft tussen de vloer en het ondertapijt. Deze holle ruimte wordt vervolgens gevuld met isolatiemateriaal voor een optimaal effect. Door bijvoorbeeld de vloer van de ruimte boven je woonkamer te isoleren houd je de warme lucht in de woonkamer beter vast. Warmte stijgt nu eenmaal op. Door een goed geïsoleerde bovenvloer kan deze minder makkelijk ontsnappen.

Ga door naar: vloerisolatie

Spouwmuurisolatie of dakisolatie Zwolle

Kruipruimte isolatie

Heb je altijd koude voeten in huis? Is het vaak vochtig en heb je soms last van schimmels? Dan is het zeker aan te raden om je kruipruimte eens goed te laten isoleren. Zeker bij huizen met een hoog grondwaterniveau komt het vaak voor dat vocht zich optrekt en vervolgens in de woonkamer of keuken belandt, met alle vervelende gevolgen van dien.

Ga door naar: kruipruimte isolatie

Spuitisolatie of bodemisolatie Zwolle

Dakisolatie

De meeste warmte in huis gaat verloren via het dak. Om deze te isoleren kun je kiezen voor twee opties: dakisolatie aan de binnenzijde of de buitenzijde. Ook een plat dak kan vaak makkelijk worden geïsoleerd. Bijvoorbeeld door speciale isolerende dakbedekking aan te brengen. Voor meer informatie over alle vormen van isolatie in je huis in Zwolle kun je uiteraard bij ons terecht.

Ga door naar: dakisolatie

Waarom je woning isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:
  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn
  • Je gaat vochtproblemen tegen
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt...

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Isocoat Isolatie, actief in Zwolle

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie
interieur ontwerper
Door

interieur ontwerper

op 26 Jul 2019

Geweldig artikel. Ik besteed een hoop in de winter aan reparaties van lekke daken tot aan de afvoer en alles daartussen. Interessant om te lezen.

Reactie plaatsen