Woningisolatie Steenwijk (dak, vloer, kruipruimte, spouwmuur)
Woningisolatie Steenwijk

Woningisolatie Steenwijk

Woon je in Steenwijk (Overijssel) en ben je van plan om binnenkort je huis te laten isoleren? Dan is het verstandig om dat te laten doen door een ervaren vakman. Bij woningisolatie is het belangrijk dat dit op een zorgvuldige manier gebeurt. Een manier waarbij alle hoeken, kieren en gaten volledig worden opgevuld. Op die manier behaal je de hoogste isolatiewaarde (RC Waarde), wat je terugziet in de energierekening. Isocoat Isolatie kan de volledige woningisolatie voor je uit handen nemen.

Voorkomen van problemen?

Er zijn tal van redenen om je woning te isoleren. Denk aan het voorkomen van problemen als:

Kruipruimte isolatie

Het isoleren van de verschillende delen van je huis zorgt ieder voor een eigen toevoeging aan de uiteindelijke energiebesparing. Bij het isoleren van de vloer is vaak de klacht dat je bij wat koudere temperaturen standaard pantoffels nodig hebt om je voeten een beetje warm te houden.

Meestal komt dit doordat er een koude holle ruimte onder de vloer zit, zoals bijvoorbeeld de kruipruimte. Door deze (deels) te vullen met isolatiemateriaal is dit makkelijk te verhelpen. Daarnaast heeft kruipruimte isolatie ook als voordeel dat je optrekkend vocht kunt voorkomen, wat er weer voor zorgt dat schimmels het een stuk moeilijker hebben.

Ga door naar: kruipruimte isolatie

Spouwmuurisolatie Steenwijk (overijssel)

Vloerisolatie

Wij maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Qua materialen zijn er een aantal opties:
  • Pur, hiermee creer je een perfecte hechting aan betonvloer. Deze naadloze isolatie geeft een hoog rendement en een optimaal comfort
  • Glaswol (bij een houten vloer)
  • Isolatiefolie
Goede vloerisolatie bespaart je 10-15% verlies aan warmte in huis. Het is dus meer dan de moeite waard om hier goed naar te kijken, vooral nu de energiekosten alsmaar oplopen. Bovendien valt vloerisolatie relatief eenvoudig en snel aan te brengen mits men beschikt over de juiste kennis en apparatuur, vooral wanneer jij een woning met een begaanbare kruipruimte heeft.

Ga door naar: vloerisolatie

Kruipruimte Isolatie Steenwijk (overijssel)

Dakisolatie

Warmteverlies via het dak is bij vrijwel alle huishoudens namelijk de grootste kostenpost op hun energierekening. Behalve door de vloeren te isoleren is het dakisolatie zelf natuurlijk ook heel belangrijk.

Dit kan op twee manieren gebeuren. Ten eerste door materiaal aan te brengen aan de onderlaag van het dak, bijvoorbeeld in de zolderkamer, of door het aan te brengen net onder de dakpannen. In de bovenlaag van het dak. Beide opties zorgen er in ieder geval voor dat het `s winters een heel stuk warmer is in huis.

Ga door naar: dakisolatie

Spouwmuurisolatie

Ook het isoleren van je buitenmuren is een belangrijke stap in het verlagen van je energierekening. Zeker bij oudere huizen is dit niet of nauwelijks gedaan. Bij spouwmuurisolatie gaat het vaak om het vullen van de holle ruimte tussen de buitenmuur en de binnenmuur.

Dit wordt ook wel spouwmuurisolatie genoemd. Door kleine gaatjes te maken in de voegen van de buitenmuur is het mogelijk om het isolatiemateriaal naar binnen te spuiten.

De meest gebruikte materialen hiervoor zijn:
Ga door naar: spouwmuurisolatie

Dakisolatie Steenwijk (overijssel)

Isocoat Isolatie, actief in Steenwijk

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie
Julia Koning
Door

Julia Koning

op 20 Aug 2019

hallo, kunt u een offerte sturen?

Reactie plaatsen