Isolatie en Coatings Overijssel: Isocoat Isolatie

Isolatie en Coatings Overijssel

Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf in Overijssel? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn actief in plaatsen als Zwolle, Hardenberg, Kampen, Dalfsen en Ommen. Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in:

Expert op het gebied van woningisolatie

Isocoat helpt bij je het kiezen van de juiste isolatie voor jouw woning of bedrijfspand in Overijssel! Wij zijn al vele jaren dé expert op het gebied woning isolatie. Ons kantoor vind je in Wapserveen, provincie Drenthe.


Spouwmuurisolatie Overijssel


Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en een buitenmuur. Tussen deze twee muur zitten een luchtruimte. Dit noem je een spouw. Deze spouw kun je isoleren door het te vullen met isolatiemateriaal. Je bespaart met spouwmuurisolatie niet alleen op je stookkosten (je voorkomt een hoge energierekening), maar je zorgt ook voor extra wooncomfort en waardevermeerdering van je woning. Je woning isoleren levert je tot wel 30% besparing op je stookkosten op. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot. Wij verzorgen de spouwmuurisolatie van allerlei typen woningen zoals vrijstaande woningen, tussenwoningen en hoekwoningen.


Meer over spouwmuurisolatie >>

Bodemisolatie

Een belangrijk deel van de warmte in jouw woning (10 – 15%) gaat verloren via de vloer, de bodem van de woning. Kruipruimte isolatie komt vanuit het verleden weinig voor, waardoor daar een enorme slag te maken valt. Heb je een kruipruimte dan kan bodemisolatie of kruipruimte isolatie je behoorlijk wat winst opleveren.


Meer over bodemisolatie >>


Bodemisolatie of kruipruimte isolatie OVerijssel


Vloerisolatie

Wij kunnen uiterst professioneel vloerisolatie voor u aanbrengen. We maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.


Meer over vloerisolatie >>

Dakisolatie?

Warmte stijgt op, ook door het dak van jouw woning. Laat Isocoat dakisolatie voor je aanbrengen, zodat je de warmte beter vast houdt. Wij zorgen ervoor dat je tijdens de wintermaanden de fors minder energie verbruikt en het toch lekker warm houdt in huis.


Het isoleren van het dak scheelt je veel geld en levert veel comfort,  vooral wanneer je het aan laat brengen door ons, als pure professionals.


Meer over dakisolatie >>


Isolatie verwijderen

Ook voor het verwijderen van verzakte of oude spouwmuur isolatie kun je bij ons terecht


Meer over isolatie verwijderen >>Reviews van onze klanten

“Het contact liep vanaf het begin tot het eind erg soepel en gemoedelijk. Isocoat begreep goed wat we wilden en kwam met een passend en scherp voorstel. De werknemers waren aardige jongens die de werkzaamheden netjes hebben uitgevoerd en ook alles netjes hebben achtergelaten. Al met al zijn we erg tevreden! Wij kunnen Isocoat van harte aanbevelen.”

“Afgelopen vrijdag zijn twee medewerkers van Isocoat bij ons aan het werk geweest. Inmiddels zijn we twee dagen verder en merken we het verschil in temperatuur(beleving) al goed in huis, heerlijk!”


Reviews Isocoat: Isolatiebedrijf Drenthe, Overijssel, Friesland

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.


 


Offerte isolatie

Actief in heel Overijssel

Wij zijn actie met isolatie in: