Isolatiebedrijf in Vollenhove - Isocoat Isolatie
Isolatiebedrijf Vollenhove

Isolatiebedrijf Vollenhove

Heb je een huis of een eigen bedrijf in Vollenhove (Overijssel) dat slecht geïsoleerd is? Dan is het hoog tijd om hier iets aan te doen! Het goed isoleren van jouw woning of bedrijfspand is om tal van redenen belangrijk.

Maar minstens zo belangrijk is om, voor de uitvoeringen van het isolatiewerk, te kiezen voor een betrouwbaar en ervaren isolatiebedrijf in Vollenhove. Of het nu gaat om vloerisolatie, spouwmuurisolatie of dakisolatie: belangrijk is dat het bedrijf dat dit voor je uitvoert kwaliteitswerk levert.

Problemen slecht isoleren woning of bedrijf in Vollenhove?

Wanneer je je huis of bedrijfspand niet goed laat isoleren, levert dat de nodige nadelen op. Een van de grootste problemen van slecht geïsoleerde panden is de afname van het wooncomfort en leefklimaat. Woningen, kantoren, winkels of bedrijfspanden die niet of onvoldoende zijn geïsoleerd zijn 's winters te koud, 's zomers te warm en kampen vaak met vervelende tochtstromen die onprettig aanvoelen.


isolatiebedrijf Vollenhove Isocoat IsolatieNaast dit soort nadelen heeft het niet of onvoldoende laten isoleren van jouw pand nog meer minpunten. Om een kleine opsomming te noemen van slecht geïsoleerde woningen en bedrijfsgebouwen.

Hoge energierekening

Een slechte woningisolatie is funest voor je energierekening van jouw tussenwoning of bedrijfspand. Woningbezitters die in een huis wonen zonder spouwmuur-, vloer- of dakisolatie, betalen jaarlijks honderden euro's meer aan energiekosten. En dat is totaal onnodig, want als je energiebesparende maatregelen neemt, verdien je deze doorgaan binnen zo'n 5 tot 10 jaar helemaal terug. Ook kun je gemeentelijke tegemoetkomingen krijgen (tot wel 33 procent) als je je woning of bedrijfspand isolatie technisch aanpakt.

Slecht voor het milieu

Het milieu is niet gebaat met bedrijven en woningen die slecht zijn geïsoleerd. Niet kiezen voor isolatiemaatregelen betekent dat je woning of bedrijfspand onnodig veel CO2 uitstoot.

isolatiebedrijf Vollenhove Isocoat Isolatie label

Lager energielabel

Woningen zonder moderne isolatie krijgen een lager energielabel. En dat betekent dat je minder geld voor je woning, kantoor, winkel of onderneming krijgt bij verkoop.

Soorten woningisolatie die het meeste rendement opleveren

Een aantal isolatiemethoden levert relatief een hoog rendement op. Drie typen isolatie zijn het meest rendabel, namelijk spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie.

Spouwmuurisolatie is qua netto investering de voordeligste manier om je woning beter te isoleren. Vaak kun je al voor minder dan 1000 euro je spouwmuren laten isoleren, nog los van eventuele gemeentelijke subsidies. Het resultaat? Na spouwmuur isolatie kan de cv in je woning of bedrijf 1 tot 2 graden lager gezet worden.


En dat levert je jaarlijks al snel enkele honderden euro's op. Je merkt daarbij meteen dat het binnen minder tocht en een stuk aangenamer wordt!

Het isoleren van de vloer en het dak zijn minstens zo rendabel en zorgen voor een nog hogere besparing op je energierekening. Net als het isoleren van de kruipruimte wanneer vloerisolatie niet mogelijk is.

Uiteenlopende soorten isolatiemateriaal die je kunt gebruiken

Kies je voor het aanbrengen van woningisolatie in Vollenhove, dan kan er uit flink wat materialen gekozen worden. Populair zijn bijvoorbeeld PUR en PIR, die ingespoten kunnen worden maar ook als plaatmateriaal beschikbaar zijn. Ander mogelijkheden zijn XPS-platen, steenwol of glaswol. Ook worden vaak materialen als houtwol, cellulose en resolschuim toegepast om woningen te isoleren. Er zijn dus opties genoeg!

Wat doet Isocoat Isolatie: isolatiebedrijf in Vollenhove

isolatiebedrijf Vollenhove


Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook als isolatiebedrijf in Vollenhove. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en een isolatiebedrijf in Vollenhove? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.


Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatieLees ook:

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen