Woningisolatie in Emmeloord | Isocoat Isolatie
woningisolatie Emmeloord

Woningisolatie in Emmeloord

Zoek je een bedrijf voor Woningisolatie in Emmeloord (Overijssel) dan is Isocoat Isolatie het bedrijf voor je. Heb je weleens overwogen om je huis te laten isoleren, maar heb je toch (nog) niets ondernomen? Jammer, want woningisolatie brengt veel voordelen met zich mee. Zo kun je er bijvoorbeeld veel geld door besparen. Wij voeren het isoleren van woningen vakkundig uit, waardoor de klus weinig 'rompslomp' met zich meebrengt. Bovendien biedt het meerwaarde voor vrijwel iedere woning. Waarschijnlijk ook die van jou!

Deze voordelen loop je mis als je je woning niet isoleert

Zie je toch af van het isoleren van je woning? Jammer, want je ervaart dan niet welke voordelen het met zich meebrengt. Ten eerste bespaar je in een gemiddelde hoekwoning zo'n € 1900 per jaar als je van geen isolatie naar goede isolatie gaat. Andere voordelen zijn:

  • Minder CO2 uitstoot en dus minder belastend voor het milieu.
  • Een warmer en comfortabeler huis.
  • Minder last van tocht en kou.
  • Geen koude voeten meer, vanwege een koude vloer

koude huis emmeloordsWelke vormen van isolatie zijn er?

Er zijn meerdere manieren om je huis te isoleren. Zo kun je isolatie laten aanbrengen in het dak, maar ook in de vloer, kruipruimte of tussen de spouwmuur. Er bestaan verschillende soorten isolatiemateriaal. Dit zijn de meest gekozen soorten:

PUR

Polyurethaan afgekort PUR is een hardschuim dat bestaat uit twee componenten. Na het uitharden kan het materiaal niet meer vervormen. Dit isolatiemateriaal wordt toegepast in tussenwoningen en vrijstaande woningen, maar ook in bedrijfspanden en containerwoningen.

Icynene

Deze vorm van isolatiemateriaal is een goed alternatief voor normale purschuim. Icynene bestaat uit dezelfde bestanddelen als pur maar het is duurzamer en milieuvriendelijker. Dit materiaal wordt regelmatig ingezet om tussenwoningen, vrijstaande woningen, bedrijfspanden, containerwoningen en stallen te isoleren.

Isolatiekorrels

Deze isolerende korrels worden voornamelijk gebruikt voor spouwmuurisolatie maar ook als afdekkende laag in de kruipruimte. Bij spouwmuurisolatie vormen de korrels een vaste compacte isolatielaag door een toegevoegd (onschadelijk) bindmiddel.

Glaswol

Glaswol is isolatiemateriaal dat duurzaam en veilig is. Het heeft vochtwerende en brandveilige eigenschappen en is heel flexibel. Dankzij deze flexibiliteit kan het aansluitend geplaatst worden. Glaswol wordt vaak gebruikt voor het isoleren van huizen met hellende daken, houten vloeren en binnenmuren.

isolatiemateriaal EmmeloordLaat je huis vakkundig isoleren

Woon je in Emmeloord of de omgeving van Emmeloord? Dan kunnen wij je woning voor je isoleren. Voor het isoleren van een woning is maatwerk vereist en het moet dan ook zorgvuldig uitgevoerd worden. Door de woningisolatie door ons uit te laten voeren, weet je zeker dat er goed geïsoleerd wordt en zullen er achteraf geen vervelende problemen ontstaan.

Wat doet Isocoat

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Raalte in de provincie Overijssel. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en op zoek naar een isolatiebedrijf in Emmeloord? Aarzel dan contact niet op  op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Offerte isolatie

Lees ook:

Reactie plaatsen