Isolatiebedrijf in Winsum, betrouwbaar en goed - Isocoat Isolatie
Isolatiebedrijf in Winsum

Isolatiebedrijf in Winsum

Isocoat Isolatie is het juiste isolatiebedrijf in Winsum voor kwalitatieve woningisolatie. Wij denken actief mee over geschikte en betaalbare oplossingen voor jouw woning. Er zijn namelijk een heleboel voordelen te halen uit een goed geïsoleerde woning. Zoek je een betrouwbare en goed isolatiebedrijf in Winsum? Isocoat Isolatie isoleert woningen, bedrijfspanden en nog veel meer in heel Groningen.

isolatiebedrijf winsum isocoat isolatieGeen isolatie in jouw woning in Winsum?

Aan een woning met geen of slechte isolatie zijn heel wat nadelen verbonden. In de eerste plaats heeft isolatie een grote impact op de temperatuur in jouw woning. In de winter wordt het snel te koud, in de zomer wordt het te warm.

Verder zijn er nog verschillende andere nadelen aan verbonden waar je in de eerste plaats misschien niet aan dacht. Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast. Misschien woon je wel aan een grote straat of heb je luide buren? Door gebruik te maken van zachte isolatiematerialen wordt dat geluid gedempt en kan je beter genieten van de rust en stilte. Geluidsoverlast zorgt voor onbewuste stress, dat op termijn nefast kan zijn voor je lichaam. Het leidt bijvoorbeeld tot een slechtere nachtrust en overspannenheid.

Alle voordelen van isolatie op een rijtje:

  • Meer thermisch comfort
  • Minder geluidsoverlast
  • Minder last van vocht en condensatie
  • Een lagere energierekening
  • Een lagere CO2-uitstoot (en gunstiger energielabel)
  • Voordelige subsidieregeling voor het plaatsen van isolatie

Isolaties voor woningen in Winsum

Dakisolatie

Een van de grootste prioriteiten, wat isolatie betreft, is dakisolatie. Aangezien warme lucht zich naar boven verplaatst, gaat er ontzettend veel warmte verloren via het dak. Goede dakisolatie is dus van groot belang om de warmte binnen te houden én om je energieverbruik te doen dalen.

Spouwmuurisolatie

Een andere zeer doeltreffende vorm van isolatie is spouwmuurisolatie. Hoewel dit een groter effect heeft bij een open bebouwing dan bij rijtjeshuizen of in een appartement, kunnen we deze toch in alle gevallen aanraden. Isolatiemateriaal inbrengen tussen de buiten- en de binnenmuur gaat vrij vlot en de voordelen die er aan verbonden zijn, zoals minder geluidsoverlast, merk je al meteen.


isolatiebedrijf winsum isocoat isolatie vloerisolatie

Vloerisolatie

Ook vloerisolatie is een belangrijke factor tegen warmteverlies. Een goede vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming, zorgt er ook voor dat de warmte zich aangenaam verspreidt doorheen het hele huis. Ook de plaatsing van driedubbele beglazing of van HR++ glas is een efficiënte manier om te isoleren.

Kruipruimte

Wanneer vloerisolatie niet mogelijk is, door bijvoorbeeld een te krappe kruipruimte, is het isoleren van de kruipruimte een goed optie. Hierbij wordt de ondergrond van de kruipruimte geheel afgedekt met een isolerende laag.

Isolatie voor jouw woning in Winsum op maat

Sowieso onderwerpen we je woning steeds aan een controle voor we aan de slag gaan. Zo kunnen we in kaart brengen waar de meeste warmte verloren gaat. Op basis daarvan bieden wij dan een gepast voorstel voor uw woningisolatie en isolatiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan Pur-schuim, isolatie-vlokken of EPS-thermoparels. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als je meer informatie wenst over vloerisolatie, dakisolatie of spouwmuurisolatie.

Wat kan Isocoat Isolatie voor jou betekenen?

isolatiebedrijf Winsum


Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Winsum. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en een isolatiebedrijf in Winsum? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatieLees ook:

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen