Nr. #1 Woningisolatie in Heerenveen | Isolatiespecialist Isocoat

Woningisolatie Heerenveen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij in Heerenveen (Friesland) voor spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, spuitisolatie of kruipruimte isolatie? Isocoat Isolatie garandeert je vakkundige woningisolatie uitgevoerd door professionals.

Veel voorkomende problemen van niet geïsoleerde woningen in Heerenveen?

Er zijn tal van redenen om je woning te isoleren. Denk aan het voorkomen van problemen als:

Diverse soorten isolaties in Heerenveen

Je kunt kiezen voor diverse vormen van isolatie voor jouw woning. Denk aan:

Dakisolatie

Isolatiemateriaal kan op veel plekken in je huis worden aangebracht. Denk daarbij aan je dak, je gevel, je vloer en de kruipruimte. Elke plek vereist zijn eigen techniek. Veel mensen beginnen bij isolatie vaak met hun dak. Dat is niet voor niets, want via het dak verlies je namelijk de meeste warmte in huis.

Warme lucht stijgt namelijk op en daarom is het extra belangrijk om het dak zo te isoleren dat er zo min mogelijk van die warme lucht naar buiten verdwijnt. Dakisolatie kan onder meer door isolatie aan te brengen aan de onderzijde van het dak. Maar ook aan de bovenzijde, onder de dakpannen dus, is een goede optie. Bij platte daken kun je kiezen voor speciale isolerende dakbedekking. Gebruik je jouw zolder nauwelijks? Dan is het wellicht slim om de vloer van de zolder extra goed te isoleren en je zolder niet te verwarmen.

Woningisolatie Heerenveen (Friesland)

Vloerisolatie

Veel mensen denken bij vloerisolatie vooral aan de vloer op de begane grond. Toch is het vaak ook slim om de hogere vloeren te isoleren. Dit voorkomt namelijk dat de warme lucht makkelijk opstijgt en via het dak verdwijnt.

Wij maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Qua materialen zijn er een aantal opties:

  • Pur, hiermee creer je een perfecte hechting aan betonvloer. Deze naadloze isolatie geeft een hoog rendement en een optimaal comfort
  • Glaswol (bij een houten vloer)
  • Isolatiefolie

Goede vloerisolatie bespaart je 10-15% verlies aan warmte in huis. Het is dus meer dan de moeite waard om hier goed naar te kijken, vooral nu de energiekosten alsmaar oplopen.

Bovendien valt vloerisolatie relatief eenvoudig en snel aan te brengen mits men beschikt over de juiste kennis en apparatuur, vooral wanneer jij een woning met een begaanbare kruipruimte heeft.


Spouwmuurisolatie Heerenveen

Kruipruimte isolatie

Je kunt ook kiezen voor isolatie van de kruipruimte onder de woning.. Behalve voor de warmte is kruipruimte isolatie vooral ook verstandig als je veel last hebt van vocht en schimmels.

Zeker bij een hoog grondwaterniveau kan dit door de vloer heen omhoog trekken, met alle vervelende gevolgen van dien. Het isoleren van de kruipruimte gebeurt vrijwel altijd aan de hand van een expert die ook gelijk de staat van de kruipruimte onder de loep neemt. Na afloop zul je merken dat je vloer een stuk warmer is én droger.

Spouwmuurisolatie

Als laatste blijven natuurlijk de muren over. Vooral de buitenmuren zijn belangrijk om te isoleren. Ook hier gaat veel warmte verloren. Vooral bij zogenaamde spouwmuren is dit het geval. Spouwmuren zijn buitenmuren, waar een kleine holle ruimte tussen zit van tussen de zeven en negen centimeter breed

Dit is voordelig in het tegengaan van vocht, maar heeft verder nauwelijks een isolatiewaarde. Door vochtwerend isolatiemateriaal aan te brengen in de ruimte kun je met spouwmuurisolatie een behoorlijke energiebesparing realiseren. Meestal gebeurt deze vorm van spouwmuurisolatie door het boren van gaatjes in de buitenvoegen, waardoor er isolatiemateriaal kan worden ingespoten.


Vloerisolatie, kruipruimte isolatie Heerenveen

Waarom je woning in Heerenveen laten isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:

  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn
  • Je gaat vochtproblemen tegen
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt...

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Isocoat Isolatie, actief in Heerenveen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie


Reactie plaatsen