Nr. #1 Woningisolatie in Bolsward | Isolatiespecialist Isocoat
woningisolatie Bolsward

Woningisolatie Bolsward

Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf in Bolsward? Isocoat-Isolatie verzorgt (na-) isolaties van woningen, winkelpanden en nog veel meer in heel Nederland, dus ook in Bolsward. Of het nu gaat om een vrijstaande woning, een rijtjeshuis, containerwoning, stal of zelfs een boot; wij isoleren alles vakkundig en snel.

Woningisolatie is belangrijk voor alle woningen in Bolsward

Goede woningisolatie verlaagt de energiekosten en zorgt voor een hoger woongenot. Je voorkomt of lost problemen ermee op zoals vochtige en koude muren waardoor schimmelvorming kan optreden. Schimmels zijn vaak een veroorzakers van verschillende ziekten.

woningisolatie vochtproblemen BolswardGoede isolatie en de bijbehorende ventilatie voorkomt gezondheidsklachten en zorgt voor een beter leefklimaat in huis. Verder zijn er de volgende problemen die je kunt voorkomen:

  • Hoge energiekosten
  • Waardevermindering woning
  • Tochtproblemen
  • Condensproblemen
  • Laag energielabel
  • Geluidsoverlast

Welke vormen van woningisolatie zijn er? Er zijn meerdere isolatievormen voor een woning:

Dakisolatie

woningisolatie Bolsward dakisolatie

Via een niet geïsoleerd dak gaat een groot deel van de warmte verloren. Een dak kan meestal op eenvoudige wijze worden geïsoleerd door aan de binnenkant een isolerende laag aan te brengen tegen het dakbeschot. Ga naar dakisolatie >>

Vloerisolatie

woningisolatie Bolsward vloerisolatie
Een koude vloer is ook vaak een probleem. Je hebt altijd koude voeten en voelt ook een koude trek over de vloer. Je kunt dit oplossen met een isolerende laag tegen de onderkant van de vloer. Je zult meteen merken dat je geen koude voeten meer krijgt. Ga naar vloerisolatie >>

Bodemisolatie

woningisolatie Bolsward bodemisolatieIs een isolatielaag tegen de vloer niet mogelijk of niet voldoende dan is een isolerende laag op de bodem van de kruipruimte mogelijk. Bodemisolatie van de kruipruimte wordt ook gebruikt om opstijgend vocht uit de bodem tegen te gaan. Ga naar bodemisolatie >>

Spouwmuurisolatie

woningisolatie Bolsward spouwmuurVooral oude woningen met een spouwmuur hebben niet altijd isolatie in de spouw. Is deze isolatie wel aanwezig dan kan deze verzakt zijn. Je kunt een spouwmuur heel goed achteraf laten isoleren. Ga naar spouwmuurisolatie >>

Waarmee kun je huizen in Bolsward isoleren?

Er zijn meerdere soorten isolatiematerialen die elk weer geschikt zijn voor een bepaald type isolatie;

Purschuim

Alom bekend is pur of purschuim wat een veel wordt gebruikt om gaten te dichten maar ook om luchtdichte lagen aan te brengen ter isolatie van muren, daken en vloeren. Het voordeel is de hoge isolatiewaarde maar de duurzaamheid van pur is minder.

Icynene

In tegenstelling tot pur heeft Icynene juist een goede naam wat duurzaamheid betreft en de isolatiewaarde is vergelijkbaar met die van normale purschuim. Icynene bestaat dan ook uit dezelfde grondstoffen maar wordt met behulp van een blaasmiddel op waterbasis op het te isoleren oppervlakte gespoten.

Isolatiekorrels

Isolatiekorrels van polystyreen worden samen met een bindmiddel in de te isoleren ruimte gespoten waar het een aaneengesloten geheel vormt die waterafstotend is en blijft én niet kan verzakken. Het wordt vooral gebruikt voor spouwmuurisolatie.

Inblaaswol

Supafil inblaaswol van Knauf® is zijn speciale glaswolvlokken die in een spouw kunnen worden gespoten. De inblaaswol is net als Icynene en pur waterafstotend en is duurzaam.

Wat kan Isocoat voor jouw woning in Bolsward doen?

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Bolsward. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie en dakisolatie verzorgen.

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning in Bolsward? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Offerte isolatie

Lees ook: