Nr. #1 Woningisolatie in Joure | Isolatiespecialist Isocoat
woningisolatie Joure

Woningisolatie in Joure

Wanneer je op zoek bent naar een goede betrouwbare partij voor woningisolatie in Joure (Friesland), dan ben je bij Isocoat Isolatie aan het juiste adres. Wij garanderen je een snelle en vakkundige isolatie van jouw woning in Joure.

Er zijn tal van redenen om jouw woning in Joure te isoleren

Denk aan het voorkomen van problemen als:

Diverse vormen van isolatie in Joure

Je kunt kiezen voor diverse vormen van isolatie voor jouw woning. Denk aan:

Dakisolatie

Niet voor niets dat veel mensen beginnen met het dak van hun wat oudere woning, want die werd vroeger niet altijd (even goed) geïsoleerd. Warme lucht stijgt altijd naar de hoogste punten in de woning en zal dan ook onder het niet geïsoleerde dak snel afkoelen. Daar kun je heel eenvoudig iets aan doen door het dak aan de binnenkant te voorzien van een isolatielaag.

Maar ook aan de bovenzijde, onder de dakpannen dus, is een goede optie. Bij platte daken kun je kiezen voor speciale isolerende dakbedekking. Gebruik je jouw zolder nauwelijks? Dan is het wellicht slim om de vloer van de zolder extra goed te isoleren en je zolder niet te verwarmen.

dakisolatie Joure

Vloerisolatie

Veel mensen denken bij vloerisolatie vooral aan de vloer op de begane grond. Toch is het vaak ook slim om de hogere vloeren te isoleren. Dit voorkomt namelijk dat de warme lucht makkelijk opstijgt en via het dak verdwijnt.

Wij maken gebruik van de beste materialen en goed intern opgeleid personeel. Hierbij zorgen voor wij voor de juiste toepassing op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Goede vloerisolatie bespaart je 10-15% verlies aan warmte in huis. Het is dus meer dan de moeite waard om hier goed naar te kijken, vooral nu de energiekosten alsmaar oplopen.

Bovendien valt vloerisolatie relatief eenvoudig en snel aan te brengen mits men beschikt over de juiste kennis en apparatuur, vooral wanneer jij een woning met een begaanbare kruipruimte heeft.

Kruipruimte- of bodemisolatie

Je kunt ook kiezen voor isolatie van de kruipruimte onder de woning.. Behalve voor de warmte is kruipruimte isolatie vooral ook verstandig als je veel last hebt van vocht en schimmels.

bodemisolatie Joure

Zeker bij een hoog grondwaterniveau kan dit door de vloer heen omhoog trekken, met alle vervelende gevolgen van dien. Het isoleren van de kruipruimte gebeurt vrijwel altijd aan de hand van een expert die ook gelijk de staat van de kruipruimte onder de loep neemt. Na afloop zul je merken dat je vloer een stuk warmer is én droger.

Spouwmuurisolatie

Als laatste blijven natuurlijk de muren over. Vooral de buitenmuren zijn belangrijk om te isoleren. Ook hier gaat veel warmte verloren. Vooral bij zogenaamde spouwmuren is dit het geval. Spouwmuren zijn buitenmuren, waar een kleine holle ruimte tussen zit van tussen de zeven en negen centimeter breed.

Dit is voordelig in het tegengaan van vocht, maar heeft verder nauwelijks een isolatiewaarde. Door vochtwerend isolatiemateriaal aan te brengen in de ruimte kun je met spouwmuurisolatie een behoorlijke energiebesparing realiseren. Meestal gebeurt deze vorm van spouwmuurisolatie door het boren van gaatjes in de buitenvoegen, waardoor er isolatiemateriaal kan worden ingespoten.

inspectie spouw Joure

Waarom je woning in Joure isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:

  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn
  • Je gaat vochtproblemen tegen
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt...

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en op zoek naar een isolatiebedrijf in Joure? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatie

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen