Nr. #1 isolatiebedrijf in Leeuwarden & omgeving | Isocoat isolatie
Isolatiebedrijf Leeuwarden

Isolatiebedrijf Leeuwarden

Zoek je een isolatiebedrijf in Leeuwarden? Isocoat Isolatie isoleert woningen, bedrijfspanden, schepen en ander objecten door heel Nederland, ook in Leeuwarden. wij kunnen je de nieuwste en meest doeltreffende woningisolatie aanbieden. Waarom isolatie, hoor ik je denken? Er zijn verschillende redenen om je huis te isoleren en dit kan op verschillende manieren.

isolatiebedrijf Leeuwarden schimmel isocoat isolatie

Problemen oplossen

Het is duidelijk dat isolatie een impact heeft op je temperatuur binnenshuis. Maar wist je dat je ook heel wat problemen kan voorkomen door tijdig je woning te isoleren? Onder invloed van verschillende (weers-)omstandigheden kan je woning er namelijk op achteruitgaan.

Vocht kan de woning binnendringen via het dak of zelfs via je gevel. Vocht leidt tot schimmel en dat leidt op zijn beurt weer tot mogelijke gezondheidsproblemen. Isoleren doe je dus niet enkel om het lekker warm te houden, maar het komt ten goede van je hele gezondheid.

Alle voordelen van isolatie voor jouw woning in Leeuwarden op een rijtje:

  • Meer thermisch comfort
  • Minder geluidsoverlast
  • Minder last van vocht en condensatie
  • Een lagere energierekening
  • Een lagere CO2-uitstoot (en gunstiger energielabel)
  • Voordelige subsidieregeling voor het plaatsen van isolatie

Een warm dak boven je hoofd

Het dak is de kroon van je huis. Aangezien warmte zich naar boven verplaatst, is het dak een van de grootste bronnen van warmteverlies. Een goede dakisolatie kan veel warmte binnenhouden én helpt om je energieverbruik te doen dalen. De dakisolatie kunnen we zowel langs binnen als langs buiten aanbrengen. We beschikken hiervoor over verschillende isolatiematerialen. Denk aan

  • Pur-schuim
  • vlokken van glas- of steenwol
  • EPS-thermoparels.

isolatiebedrijf Leeuwarden subsidie

Tussen vier muren

Een andere zeer doeltreffende vorm van isolatie is spouwmuurisolatie. Het spreekt voor zich dat dit voordeel groter is bij een open bebouwing en minder effect heeft bij gesloten bebouwing of een ingesloten appartement, al kunnen we in beide gevallen deze isolatievorm toch aanraden.

Bij spouwmuurisolatie brengen we isolatiemateriaal in tussen de buiten- en de binnenmuur. We maken gebruik van onder andere Pur-schuim, glaswol of EPS Parels. Hou er rekening mee dat bij woningen vóór 1920 vaak geen spouwmuur aanwezig is. Maar ook in dit geval kunnen we je verschillende oplossingen aanreiken.

Vloerisolatie, beglazing en andere vormen van isolatie voor jouw woning in Leeuwarden

Een vaak over het hoofd geziene bron van warmteverlies is de vloer. Een goede vloerisolatie zorgt voor een aangenaam verspreide warmte doorheen het huis. Daarnaast raden wij ook de plaatsing van driedubbele beglazing of van HR++ glas aan om warmteverlies te voorkomen. Verder kunnen we controleren of de naden en kieren in je woning voldoende tochtvrij zijn.

Wat wil je nog meer…?

Nog niet overtuigd? Duur, vraag je je af. De kosten die je eenmalig maakt aan een goede woningisolatie, verdien je later dubbel en dik terug. In de eerste plaats merk je dat aan je lagere energierekening, maar ook de waarde van je huis stijgt hierdoor. Vergeet overigens niet dat je gebruik kan maken van subsidies.

Wat kan Isocoat Isolatie voor jouw woning in Leeuwarden betekenen?

isolatiebedrijf Leeuwarden


Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie in heel Nederland dus ook in Leeuwarden. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie, dakisolatie verzorgen en coatings aanbrengen:

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over de isolatie van jouw woning en een isolatiebedrijf in Leeuwarden? Aarzel dan niet op contact op te nemen met ons en laat ons die vragen beantwoorden.

Direct een offerte aanvragen?

Offerte isolatie

Gerelateerde artikelen:

Reactie plaatsen