Nr. #1 isolatiebedrijf in Heerenveen & omgeving | Isocoat isolatie

Isolatiebedrijf in Heerenveen

Wil je jouw woning in Heerenveen isoleren en zoek je een betrouwbaar isolatiebedrijf? Dan kan Isocoat Isolatie je helpen. Wij isoleren woningen in heel Nederland en doen dat snel en vakkundig. Woningisolatie is zonder meer een slimme investering. Je verhoogt daarmee de waarde van jouw woning en verlaagt tegelijkertijd de maandelijkse energierekening.
isolatiebedrijf Heerenveen subsidie
Een investering met een groot rendement dus. Tegelijkertijd is het daarbij wel belangrijk om de woningisolatie professioneel te laten uitvoeren. Zelf je woning isoleren kan zeker, tot bepaalde hoogte, maar vaak is het aan te raden om toch een expert in te huren. Met ons bedrijf ben je verzekerd van een professionele woningisolatie voor een schappelijke prijs.

Lees snel meer over subsidie: nog meer voordeel.

Dakisolatie

Niet voor niets dat veel mensen beginnen met het isoleren van het dak, want je verliest de meeste warmte vaak via het dak. Warme lucht stijgt namelijk op en daarom is het extra belangrijk om het dak zo te isoleren dat er zo min mogelijk van die warme lucht naar buiten verdwijnt. Dakisolatie kan onder meer door isolatie aan te brengen aan de onderzijde van het dak. Maar ook aan de bovenzijde, onder de dakpannen dus, is een goede optie. Bij platte daken kun je kiezen voor speciale isolerende dakbedekking. Gebruik je jouw zolder nauwelijks? Dan is het wellicht slim om de vloer van de zolder extra goed te isoleren en je zolder niet te verwarmen.

Meer over dakisolatie.

Vloerisolatie

Heb je vaak last van koude voeten in huis, dan komt dat waarschijnlijk door een koude vloer. Oude vloeren zijn destijds niet of nauwelijks geïsoleerd. Daarom is het verstandig een isolerende laag aan te laten brengen tegen de onderkant van de vloer.

Meer over vloerisolatie.

Kruipruimte isolatie

In een te krappe kruipruimte is het lastig werken en kun je in plaats van de vloer te isoleren, een isolerende laag op de bodem van de kruipruimte aanbrengen. Deze methode werkt ook heel goed in een vochtige kruipruimte waar de grondwaterstand soms een probleem is. Dit vocht is ook vaak de oorzaak van schimmelvorming en optrekkend vocht in de muren. Heb je genoeg ruimte, dan kun je ook beide laten doen voor een extra goed geïsoleerde vloer. Het isoleren van de kruipruimte gebeurt altijd door een expert die ook gelijk de staat van de kruipruimte onder de loep neemt. Na afloop zul je merken dat je vloer een stuk warmer is én droger.

Meer over bodemisolatie.

Spouwmuurisolatie en gevelisolatie

Als laatste blijven natuurlijk de muren over. Vooral de buitenmuren zijn belangrijk om goed te isoleren. Ook hier gaat veel warmte verloren. Vooral bij oude spouwmuren is dit het geval zonder of oude slechte isolatie is dit het geval. Door vochtwerend isolatiemateriaal aan te brengen in de ruimte kun je met spouwmuurisolatie een behoorlijke energiebesparing realiseren. Meestal gebeurt deze vorm van gevelisolatie door het boren van gaatjes in de buitenvoegen, waardoor er isolatiemateriaal kan worden ingespoten. Wil je nog meer informatie over het isoleren van je woning in Heerenveen? Neem dan snel contact met ons op.

Meer over spouwmuurisolatie.

Waarom je woning isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:
  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer.
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn.
  • Je gaat vochtproblemen tegen.
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu.
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt.

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:
Offerte isolatie

Isocoat Isolatie, isolatiebedrijf in Heerenveen actief

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in Heerenveen? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.