Nr. #1 isolatiebedrijf in Drachten & omgeving | Isocoat isolatie

Isolatiebedrijf in Drachten

Heb je een woning in Drachten (Friesland) en wil je deze binnenkort laten isoleren? Dan heb je daar een goed en betrouwbaar isolatiebedrijf voor nodig. Isocoat Isolatie is zo’n bedrijf. Wij isoleren al jaren woningen en ander gebouwen door heel Nederland, snel en vakkundig. Voor het goed (na-)isoleren van een woning heb je een expert nodig die vooraf heel goed bekijkt wat verstandig is, zonder te veel en onnodige werkzaamheden uit te voeren. Wij komen altijd bij je langs om een en ander met je door te spreken en je te adviseren.

Diverse vormen van isolatie

Je kunt kiezen voor diverse vormen van isolatie voor jouw woning. Denk aan:

Vloerisolatie

Veel mensen die kiezen voor woningisolatie, beginnen met de vloer. Niet alleen de vloer op de begane grond, van bijvoorbeeld de woonkamer of keuken is belangrijk, maar juist ook de vloeren van de verdiepingen kunnen veel energiebesparing opleveren bij een goede isolatie. Warme lucht stijgt namelijk op. Door de tussenvloeren in huis te isoleren, hou je de warmte beter vast. Bij vloerisolatie brengen we een laag isolatie aan tegen de onderkant van de vloer.

Meer over vloerisolatie.

isolatiebedrijf Drachten bodemisolatie

Kruipruimte isolatie

Onder de vloer is het ook mogelijk om te isoleren. Kruipruimte isolatie is vaak handig op het moment dat je veel last hebt van optrekkend vocht en schimmels op de muren. Zeker als je een woning in Drachten hebt met een hoog grondwaterniveau. Door te isoleren zul je merken dat de vloer niet alleen warmer aanvoelt, maar ook een stuk droger is.

Meer over bodemisolatie.

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van een gevel, of buitenmuur wordt tegenwoordig vrijwel standaard gedaan bij alle nieuwbouwhuizen. Bij veel oudere panden is dit echter niet het geval. Gevelisolatie bij veel oudere huizen wordt gedaan door het opvullen van de zogenaamde spouwmuren. Dit is meestal zo gebouwd om vocht tegen te houden. Isoleren doet dit echter niet of nauwelijks. Spouwmuurisolatie gebeurt door kleine gaatjes te boren in de voegen, waardoor je van buitenaf isolatiemateriaal kunt inbrengen om de spouw op te vullen.

Meer over spouwmuurisolatie.

Dakisolatie

Het isoleren van het dak is wellicht de belangrijkste en meest efficiënte mogelijkheid om je energierekening omlaag te brengen. Hier gaat namelijk de meeste warmte verloren. Dakisolatie gebeurt onder meer door het isoleren van de onderlaag van je dak. Bijvoorbeeld door dak iets te verlagen en in de holle ruimte isolatie aan te brengen. Ook bovenop kan het echter, door een isolatielaag onder de dakpannen aan te brengen. Bij platte daken is isolatie zeker ook mogelijk. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van isolerende dakbedekking. Ben je op zoek naar nog meer informatie over het isoleren van je woning in Drachten? Neem dan snel contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer over dakisolatie.
isolatiebedrijf Drachten voordeel

Waarom je woning isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:
  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer.
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn.
  • Je gaat vochtproblemen tegen.
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu.
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt.

Coatings

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:
Offerte isolatie

Isocoat Isolatie, isolatiebedrijf in Drachten actief

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.