Nr. #1 in woningisolatie Beilen & omgeving | Isocoat isolatie

Woningisolatie Beilen

Je woning laten isoleren en woonachtig in Beilen (Drenthe)? Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in woningisolatie. Heb jij in de winter in huis regelmatig last van koude voeten? Vind je dat jouw energierekening best wel wat lager kan? Kamp je regelmatig met vochtproblemen in je woning? Dan is het wellicht tijd om (delen van) je woning te laten isoleren. Bij een huis dat niet (goed) geïsoleerd is gaat namelijk veel warmte verloren en ontstaan snel vochtproblemen. Lees daarom snel verder over het hoe en waarom van het isoleren van woningen!

Wat is woningisolatie?

Lang niet alle woningen in Nederland zijn goed geïsoleerd. Zo zijn woningen die gebouwd zijn voor 1983 nog niet voorzien van vloerisolatie, en als je huis voor 1976 is gebouwd is ook de isolatie van het dak van je huis en van eventuele spouwmuren niet gegarandeerd. Daarom kan het zinvol zijn dit alsnog te laten doen.

Soorten isolatie voor woningen in Beilen

Zoals aangegeven zijn er verschillende soorten isolatie. Zo kun je je gevel laten isoleren, maar ook je vloer, kruipruimte of dak.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie wordt veel toegepast. Het is relatief goedkoop en snel uit te voeren. Bij de isolatie van spouwmuren wordt de luchtruimte tussen de binnenmuur en de buitenmuur (de spouw) opgevuld met isolatiemateriaal. Na enkele jaren is de investering

Meer informatie: spouwmuurisolatie

Woningisolatie Beilen (spouwmuur, dak, kruipruimte, bodem)

Vloerisolatie

Met de isolatie van je vloer maak je een einde aan koude voeten. De vloer voelt al snel enkele graden warmer aan en tocht en koude uit de kruipruimte wordt tegengehouden.

Meer informatie: vloerisolatie

Kruipruimte isolatie

Dit type isolatie is zeer geschikt als je veel last hebt van vocht. Je kunt dit probleem herkennen aan schimmels.

Meer informatie: kruipruimte isolatie

Dakisolatie

Je schuine of platte dak kun je op verschillende manieren laten isoleren. Goed nieuws: in sommige gevallen kun je subsidie krijgen voor het isoleren van je dak!

Meer informatie: dakisolatie

Waarom je woning in Beilen isoleren?

Als je je woning laat isoleren, levert je dat diverse voordelen op:

  • Je verhoogt je wooncomfort. Je huis wordt een stuk behaaglijker: warmer in de winter en koeler in de zomer
  • Je gaat flink besparen op je energiekosten, je woning laten isoleren is dus een investering voor de lange termijn
  • Je gaat vochtproblemen tegen
  • Je draagt een steentje bij aan een beter milieu
  • Je huis krijgt een beter energielabel en wordt meer waard, wat zeker bij verkoop van pas komt...

Coatings voor woningen in Beilen

Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor coatings:

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie

Reactie plaatsen