Nr. #1 Spouwmuurisolatie in Hoogeveen | Isocoat isolatie

Spouwmuurisolatie Hoogeveen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor spouwmuurisolatie en woon je in Hoogeveen? Isocoat Isolatie is als isolatiebedrijf actief in de hele provincie Drenthe. Voor lagere energiekosten, het behoud van het milieu en meer wooncomfort is spouwmuurisolatie ideaal. De isolatie zorgt voor een échte slimme verbetering van je huis.

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is isolatie van een spouwmuur; dat is een muur bestaande uit een binnen -en buitenkant, met tussenin een met lucht gevulde ruimte, de spouw. Huizen die na 1920 gebouwd zijn beschikken meestal over een spouw, en huizen die na 1980 zijn gebouwd hebben meestal al isolatie. Beroep doen op een specialist is essentieel om uw spouwmuren optimaal te isoleren!

Hoe werkt de isolatie voor jouw woning in Hoogeveen?

Het isoleren van de spouwmuur wordt gedaan door de professionals van Isocoat en bestaat uit het boren van een paar gaten in de buitenmuur. Hier wordt isolatiemateriaal in aangebracht. Binnen één dag is jouw spouwmuur geïsoleerd! De meest gebruikte materialen hiervoor zijn:

Wanneer heb ik isolatie nodig voor mijn woning in Hoogeveen?

Je ervaart problemen als:

Deze problemen kun je oplossen door te kiezen voor professionele spouwmuurisolatie. Wij verzorgen de isolatie van allerlei typen woningen zoals vrijstaande woningen, tussenwoningen en hoekwoningen.


Isocoat Isolatie, de specialist die jij zoekt voor jouw woning in Hoogeveen

Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Binnen 1 dag is de spouwmuur van jouw woning volledig geïsoleerd. Kies je voor een samenwerking dan zijn dit de stappen die we gaan zetten:

  • Voordat we beginnen met isoleren hebben we eerst een vooropname. Tijdens dit bezoek bespreken we de wensen en bekijken we de mogelijkheden en meten we alles op.
  • Indien er gebreken of tekortkomingen zijn dan zal dit besproken worden met de klant en indien nodig zal hier een actie op volgen. Bij ernstige of niet te herstellen gebreken zal de woning niet door ons geïsoleerd worden. Als dit allemaal in orde is dan kunnen we beginnen met de werkzaamheden.
  • Bij aanvang zullen onze werknemers zich melden en de werkzaamheden even kort met u doorspreken. Hierna zullen ze beginnen met het testen van de afstellingen van de betreffende machine. Als de instellingen (nog) correct zijn kan het isoleren beginnen.

Isolatiebedrijf Hoogeveen: spouwmuurisolatie

  • De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd met ladders. Maar indien nodig en door ons vermeld met een steiger of hoogwerker. Al onze boormachines zijn voorzien van een uniek afzuigsysteem waarbij er geen overlast is van de normaal grote hoeveelheden stof. Dit zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving voor u, onze werknemers en eventuele buren.
  • Het vullen van het isolatie materiaal hangt enigszins af van het gekozen isolatie materiaal. Het isolatie materiaal word de muur in geblazen en als het te vullen gat vol zit dan zal de machine dit aangeven en uitgeschakeld worden.
  • Als alle boorgaten gevuld met isolatie materiaal zijn dan maken we de geboorde gaten weer netjes dicht met een speciesoort die bijkleurt bij de bestaande voegen van de woning.
  • Als alle werkzaamheden klaar zijn zullen de werknemers zich melden en even alles met jou nalopen ter controle. Als dan alles goed bevonden is dan keren ze weer huiswaarts en heb jij een goed geïsoleerde spouwmuur.

Spouwmuurisolatie Hoogeveen

Actief in heel Hoogeveen

Isocoat Isolatie is actief in de hele regio Hoogeveen: Pesse, Fluitenberg, Hollandscheveld, Noordscheschut, Elim, Nieuwlande, Nieuweroord, Nieuw Moscou, Tiendeveen, Pesse, Stuifzand.

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie

Reactie plaatsen