Nr. #1 Spouwmuurisolatie in Emmen | Isocoat isolatie
Spouwmuurisolatie Emmen

Spouwmuurisolatie Emmen

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor spouwmuurisolatie en woon je in Emmen? Isocoat Isolatie is actief in de hele provincie Drenthe. Voor lagere energiekosten, het behoud van het milieu en meer wooncomfort is spouwmuurisolatie ideaal. De isolatie biedt heel wat voordelen en is op de koop toe heel wat goedkoper dan wat vaak gedacht wordt. De isolatie zorgt voor een échte slimme verbetering van je huis.

Voordelen van spouwmuurisolatie voor woningen in Emmen

Wij hebben de voordelen van spouwmuurisolatie voor je op een rij gezet:

Spouwmuurisolatie Emmen

Subsidies van de overheid

De overheid geeft sinds 15 september 2016 een subsidie voor het isoleren van het dak, de spouwmuren, de gevels, de vloer en het glas van je woning. Deze subsidie bedraagt ruim 20% van het geïnvesteerde bedrag. Je moet wel minstens twee energiebesparende maatregelen (woningisolatie) laten uitvoeren, bijvoorbeeld isolatie van de spouwmuren en dakisolatie, vloerisolatie of kruipruimte isolatie. Eventueel heb je nog recht op bijkomende subsidies van de provincie en de gemeente.

Isocoat Isolatie, de specialist die je zoekt voor jouw woning in Emmen

Isocoat Isolatie is gespecialiseerd in spouwmuurisolatie. Binnen 1 dag is de spouwmuur van jouw woning volledig geïsoleerd. Kies je voor een samenwerking dan zijn dit de stappen die we gaan zetten:

  • Voordat we beginnen met isoleren hebben we eerst een vooropname. Tijdens dit bezoek bespreken we de wensen en bekijken we de mogelijkheden en meten we alles op.
  • Indien er gebreken of tekortkomingen zijn dan zal dit besproken worden met de klant en indien nodig zal hier een actie op volgen. Bij ernstige of niet te herstellen gebreken zal de woning niet door ons geïsoleerd worden. Als dit allemaal in orde is dan kunnen we beginnen met de werkzaamheden.
  • Bij aanvang zullen onze werknemers zich melden en de werkzaamheden even kort met u doorspreken. Hierna zullen ze beginnen met het testen van de afstellingen van de betreffende machine. Als de instellingen (nog) correct zijn kan het isoleren beginnen.
  • De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd met ladders. Maar indien nodig en door ons vermeld met een steiger of hoogwerker. Al onze boormachines zijn voorzien van een uniek afzuigsysteem waarbij er geen overlast is van de normaal grote hoeveelheden stof. Dit zorgt voor een schone en gezonde werkomgeving voor u, onze werknemers en eventuele buren.
  • Het vullen van het isolatie materiaal hangt enigszins af van het gekozen isolatie materiaal. Het isolatie materiaal word de muur in geblazen en als het te vullen gat vol zit dan zal de machine dit aangeven en uitgeschakeld worden.
  • Als alle boorgaten gevuld met isolatie materiaal zijn dan maken we de geboorde gaten weer netjes dicht met een speciesoort die bijkleurt bij de bestaande voegen van de woning.
  • Als alle werkzaamheden klaar zijn zullen de werknemers zich melden en even alles met jou nalopen ter controle. Als dan alles goed bevonden is dan keren ze weer huiswaarts en heb jij een goed geïsoleerde spouwmuur.

Woningisolatie: spouwmuurisolatie Emmen

Belangrijk bij het plaatsen van spouwmuur isolatie in Emmen

Om jouw woning energieneutraal te maken kan spouwmuurisolatie gecombineerd worden met andere vormen van woningisolatie zoals vloerisolatie, bodemisolatie of dakisolatie. Het aanbrengen van isolatie is werk voor specialisten.

Ook de buitengevel wordt het best geïnspecteerd om problemen te vermijden, zodat bijvoorbeeld vochtplekken op de muren, het plafond of de vloer verwijderd kunnen worden. De isolatie kan ook in combinatie gebracht worden met bijvoorbeeld dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en HR++ of triple glas: zo geniet je van de beste isolatie en krijg je tot wel 20% van de prijs terug dankzij subsidies.

Actief in heel Emmen

Isocoat Isolatie is actief in de gehele regio Emmen. Wij verzorgen de isolatie van allerlei typen woningen zoals vrijstaande woningen, tussenwoningen en hoekwoningen in Amsterdamscheveld, Barger-Compascuum, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Erfscheidenveen, Barger-Oosterveen, Barger-Oosterveld, Den Oever, Emmer-Compascuum, Emmer-Erfscheidenveen, Erica, Ermerveen, Klazienaveen, Koelveen, Middendorp, Munsterscheveld, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Weerdinge, Noordbarge, Oosterse Bos, Oranjedorp, Roswinkel, Schimmelarij, Schoonebeek, Schutwijk, Veenoord, Weerdinge, Weiteveen, Westenesch, Westerse Bos, Willemsoord, Zandpol, Zuidbarge, Zwartemeer.

Ervaren vakmensen

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een uitstekende uitvoering! Bovendien werken wij snel. Meestal kost isolatiewerk slechts één dagdeel. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Offerte isolatie

Reactie plaatsen