Dakisolatie: laat jouw dak professioneel isoleren
Jouw dak isoleren
1 min. leestijd

Jouw dak isoleren

Je wilt besparen op de jaarlijkse energiekosten? Laat jouw dak isoleren en bespaar tientallen Euro’s per jaar aan stookkosten. Een eenmalige investering, die zichzelf binnen korte tijd als vanzelf weer terug verdient. De meeste energie gaat verloren via het dak en daarom is het dak isoleren een must voor een ieder die graag wil besparen op zijn energiekosten. De professionals van Isocoat helpen je graag met het dak isoleren.

Wettelijke regels isolatie dak

Steeds strengere wettelijk vastgestelde regels maken het noodzakelijk om het huis op de juiste wijze te isoleren. Deze regels hebben te maken met kostenbesparing, terwijl er tegelijkertijd naar gestreefd wordt om een effectieve manier te vinden om het milieu te sparen. Door isolatie kunnen stookkosten omlaag gebracht worden en het verminderde energieverbruik komt het milieu ten goede.

De wettelijke verplichtingen gelden niet alleen voor nieuwbouwwoningen, maar ook oudere woningen worden verplicht gesteld maatregelen te treffen die het huis beter isoleren en daarmee energiebesparing opleveren.

Opstijgende warmte

Warmte heeft de eigenschap om te stijgen. Dit betekend dat koude lucht die verwarmd wordt door de cv of kachel zal stijgen. Dit heeft als gevolg dat de meeste warmte naar het dak stijgt, waardoor je meer moet stoken om een aangename temperatuur te creëren. Een niet geïsoleerd dak zal alle opgestegen warmte verloren laten gaan, waardoor een groot deel van de energiekosten verloren geld zijn.

Investeren in dak isoleren, betekend voorkomen dat de opgestegen warmte verloren gaat. Door de isolatie kan de opgestegen warmte niet meer verdwijnen en zal deze in het huis blijven, waardoor de temperatuur in het pand direct zal stijgen.

Dit betekent dat er minder gestookt hoeft te worden om de gewenste temperatuur te bereiken. Daarnaast zorgt een geïsoleerd dak in de zomer juist voor voldoende verkoeling. Dit betekend dat de temperatuur ook in de zomer aangenamer zal zijn in jouw woning.

Isocoat, de specialist op het gebied van dak isoleren

Isocoat heeft ruime ervaring met dak isoleren. Wij werken uitsluitend met professionals die hun vak verstaan en in overleg met je een plan opstellen om jouw dak op de juiste wijze te isoleren. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen wij je bovendien tien jaar garantie geven op het door ons geleverde werk. Besparen op jouw energiekosten begint met het isoleren van jouw dak.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden voor het isoleren van jouw dak.

Reactie plaatsen