Witte dakbedekking

Isocoat Isolatie is een vakkundig partner wanneer jij witte dakbedekking wilt laten aanbrengen op het dak van jouw woning, bedrijfspand, kantoorpand of ander gebouw.

Herken jij dit?

Je woont of werkt altijd onder een zwart plat dak? Bij koele weersomstandigheden is dit geen probleem maar wordt het warmer dan is het absoluut geen pretje om onder een dergelijk dak te werken of wonen. Het kan moordend heet worden wat ten koste gaat van de werkprestaties of de leefomstandigheden.

Witte dakbedekking is een uitstekende oplossing voor dit probleem.

Wat is witte dakbedekking?

Het woord zegt het al: witte dakbedekking is een speciale dakbedekkingslaag, wit van kleur, die wordt aangebracht op platte daken.

Een koeler binnenklimaat

Een wit dak reflecteert de zon. Dit in tegenstelling tot een zwart dak wat de zon absorbeert. Je kunt je voorstellen dat de witte dakbedekking leidt tot een aangenamer binnenklimaat.

De voordelen op een rij

Wij hebben de voordelen van witte dakbedekking voor je op een rij gezet:

  • Een verlaging van de binnentemperaturen
  • Verbetering van het leefklimaat in de woning of het pand
  • Minder kosten voor het gebruik van airco of koelsystemen

Door te kiezen voor witte dakbedekking reken je definitief met onaangename, benauwde leef- en werkomstandigheden.

Offerte opvragen?

Wil je direct een passende prijsopgave of offerte opvragen?

''Professioneel en vakkundig''

Professioneel, vakkundig bedrijf die de tijd neemt om je goed voor te lichten en je vragen te beantwoorden. Een absolute aanrader!

- Hendrik Jan Bos -

"Uitermate tevreden en wil bij deze Isocoat ten zeerste aanbevelen"

Perfecte service. Vooraf duidelijk en uitgebreid geïnformeerd en alle mogelijkheden doorgesproken. Vriendelijk en professioneel personeel met kennis van hun producten.

Alles volledig naar wens en volgens afspraak geïsoleerd en daarna schoon en netjes opgeleverd. Uitermate tevreden en wil bij deze Isocoat ten zeerste aanbevelen.

- Klaas Eggens -

Isocoat Isolatie: een betrouwbare partner

Isocoat Isolatie onderscheidt zich door de vakkundige aanbreng van witte dakbedekking. De dakbedekking wordt kan machinaal worden aangebracht. Dit is essentieel omdat wij hiermee garanderen dat overal de juiste laagdikte wordt aangebracht. Zo voorkomen wij dat er (op den duur) zwakke plekken ontstaan op het dak.

Spuitnevel voorkomen

Door onze werkwijze voorkomen wij 'spuitnevel'. Dat wil zeggen dat de nevel die vrijkomt bij het spuiten van de witte dakbedekking geen weg naar buiten vindt. Hiermee voorkomen wij dat je de uitwerking van spuitnevel terug ziet in de omgeving. Met alle gevolgen van dien.

Om deze redenen kies je voor Isocoat Isolatie

Offerte opvragen

Je kunt direct een offerte bij ons opvragen voor witte dakbedekking. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen neem dan gerust contact met ons op.

Offerte opvragen