Vloerisolatie voor jouw woning: Isocoat Isolatie
Vloer isolatie voor uw woning
1 min. leestijd

Vloer isolatie voor uw woning

Brrrrr! Het is winter en het is ijs en ijskoud. De kachel staat roodgloeiend en toch heb je het idee dat de warmte niet in huis blijft hangen. Heb je er dan al eens aan gedacht dat jouw vloer misschien niet goed geïsoleerd is? Voor de oplossing van dit probleem, namelijk een goede vloer isolatie, kun je terecht bij Isocoat.

Wat levert vloer isolatie op?

Wanneer jouw vloer niet goed geïsoleerd is merk je dit niet alleen aan de kou die op de een of andere manier toch blijft hangen in jouw huis. Je kan het daarnaast ook ondervinden aan jouw bankrekening. Je blijft maar stoken en jouw energierekening loopt niet eens langzaam, maar enorm snel op. De kachel uitlaten kan je proberen, maar aangenaam zal het niet zijn.

Er is nu een oplossing voor dit probleem, want gelukkig kan je met een goede vloer isolatie van isocoat wel tot 33% besparen op de energierekening. De kachel kan dus weer aan op standje ”aangenaam”. Maar die besparing op de energiekosten is niet het enige voordeel van een goed geïsoleerde vloer. Je houdt namelijk ook die vieze schimmels, die ontstaan bij een slechte vloer isolatie, mooi buiten de deur.

Vloerisolatie door Isocoat

Wanneer je jouw vloer onder handen laat nemen door Isocoat, kun je zeker zijn van een professionele manier van werken en daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding. Isocoat werkt met verschillende materialen zoals: polyurethaan(pur), eps parels en easycell cellulose.

Wanneer je jouw vloer isolatie laat aanleggen door Isocoat krijg je ook nog eens standaard 10 jaar garantie. De kosten voor het isoleren van jouw vloer heb je er na een aantal jaar al uit. Ook behoud je de waarde van het huis, doelende op de nieuwe energielabels. Vloer isolatie is gemakkelijk aan te leggen als je een kruipruimte onder het huis heeft. Met een goede vloer isolatie verlies je wel 10 tot 15 % minder warmte dan voorheen.

Je kunt er dus lekker warmpjes bij zitten en daarnaast enorm besparen op de energierekening. Voor meer informatie kan u terecht op www.isocoat-isolatie.nl Isocoat laat u niet in de kou staan, u uzelf toch ook niet?

Reactie plaatsen