Vloeibare dakbedekking: een beter alternatief voor EPDM dakbedekking
Vloeibare dakbedekking: een beter alternatief voor EPDM dakbedekking
1 min. leestijd

Vloeibare dakbedekking: een beter alternatief voor EPDM dakbedekking

Vloeibare dakbedekking is zeer geschikt als dakbedekking voor platte daken. Het is een product dat vele voordelen kent ten opzichte van Bitumen, PVC of EPDM.

Het is duurzaam en kan wel tot 15 jaar lang mee gaan. Daarnaast is vloeibare dakbedekking relatief goedkoper dan het plaatsen van een Bitumen, PVC of EPDM dakbedekking. Waarom? Dát leest je in dit artikel.

Voordelen van vloeibare dakbedekking

 1. Geen naden.
  Vloeibare dakbedekking wordt aangebracht door middel van een naadloos membraan, waardoor je dak zeer goed bestand is tegen zuren, UV-licht en water.
  > Hier schreven we eerder al een bericht over: geen naden, geen zorgen.
 2. Het kan in veel gevallen op de bestaande dakbedekking aangebracht worden.
  Door te kiezen voor onze vloeibare dakbedekking kan de bestaande dakbedekking blijven liggen en wordt er gebruik gemaakt van de bestaande opbouw. Dit is in de meeste gevallen een prima ondergrond om de vloeibare dakbedekking op aan te brengen. Zelfs als het dak lek of beschadigd is.
 3. Het aanbrengen van vloeibare dakbedekking is relatief goedkoop.
  In vergelijking met het plaatsen van een nieuwe Bitumen, PVC of EPDM dak is het aanbrengen van vloeibare dakbedekking vele malen goedkoper. Bij het plaatsen van een Bitumen, PVC of EPDM dak moet vaak het bestaande dak en in z’n geheel worden verwijderd en vervolgens verantwoord worden afgevoerd. Dankzij vloeibare dakbedekking kun je veel kosten besparen op het slopen en afvoeren van de oude laag.

Een veilig dak met vloeibare dakbedekking

Een nieuw, veilig en goed geïsoleerd dak, dat is wat je krijgt als je kiest voor vloeibare dakbedekking van Isocoat. Afhankelijk van jouw wensen en ons advies wordt het de dakbedekking aangebracht in één of twee lagen waardoor 100% waterdichtheid wordt gegarandeerd.

Er wordt geen open vuur gebruikt bij het plaatsen van het dak, dus er bestaat geen kans op brandgevaar. Het is tegen alle elementen bestand en kan worden aangebracht in verschillende soorten en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met één van onze experts op het nummer: 085-4011783.

Vloeibare dakbedekking van Isocoat

Dankzij onze dakbedekking heb je gegarandeerd jarenlang weinig onderhoud. Wij werken enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Je krijgt dus een dak met een lange levensduur zodat je jarenlang nergens druk om hoeft te maken.

Bovendien is vloeibare dakbedekking een succesvolle en relatief goedkope oplossing (dat zich ruimschoots heeft bewezen) om lekkages te voorkomen. Dat wil toch iedereen?

Heb je dit artikel al gelezen?

Wij hebben nog een interessant artikel voor je klaarstaan:

Wat kunnen wij voor je doen?

Isocoat Isolatie verzorgt woningisolatie. Naast vloerisolatie en bodemisolatie betekent dit dat we ook spouwmuurisolatie, spuitisolatie en dakisolatie verzorgen.

Offerte isolatie

f.kaart
Door

f.kaart

op 26 Mar 2018

wat zijn de kosten per m2 op een epdm plat dak.

pim
Door

pim

op 19 Dec 2018

Wat fijn dat je bij het plaatsen van een vloeibare dakbedekking besparen kunt op de sloop van de oude laag. Eigenlijk is er dus sprake van een soort coating. Ik ben helemaal om, al had ik nog nooit hiervan gehoord.

Reactie plaatsen