Jouw woning laten isoleren: Isocoat Isolatie
Jouw woning isoleren
1 min. leestijd

Jouw woning isoleren

Iedere woning heeft wel zwakke punten wat betreft het binnen houden van de warmte. Het isoleren van een woning is dan ook een investering die vele voordelen kent. Zo bespaar je tot zo’n 30% op jouw stookkosten door het laten aanbrengen van isolatie in de spouwmuur. Uiteraard zijn er vele soorten isolatie die op verschillende punten in de woning kunnen worden aangebracht.

De voordelen van isoleren:

Een goed geïsoleerde woning verliest warmte via verschillende kanalen. Zo zijn ramen en deuren een goed voorbeeld van punten waarop men warmte verliest. Via het dak verliest de gemiddelde ongeïsoleerde woning zo’n 30% van alle warmte binnenshuis. Ook de vloer van de begane grond van een woning kan bijdragen tot warmteverlies.

Een goed geïsoleerde woning voelt aangenaam aan, er zijn geen kille vertrekken meer. Niet onbelangrijk is het feit dat men niet alleen bespaart op de stookkosten, maar ook bijdraagt aan een beter milieu met goede isolatie.

Wij adviseren u graag over de punten in uw woning waarop u isolatie zou kunnen aanbrengen. Het voordeel van isoleren is dat u de kosten van het laten aanbrengen van isolatie snel terug verdient. Zo spaart u met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie voldoende uit om binnen 3-5 jaar de kosten van de isolatie terug verdiend te hebben.

Waar in huis isoleren?

De meest doeltreffende vormen van isolatie in huis zijn:

Wij brengen de isolatie aan op een snelle en doeltreffende manier en zorgen ervoor dat de behandelde ruimte netjes, goed geïsoleerd en schoon wordt opgeleverd. Tevens geven wij uiteraard tien jaar garantie op het geleverde werk. Naast het feit dat u, door uw woning te laten isoleren, direct meer waarde aan uw woning toevoegt, kunt u soms ook profiteren van subsidies die in bepaalde plaatsen in Nederland worden toegekend voor isolatie van de woning. Het laten isoleren van de woning is een goede investering in verband met de komende energielabels voor woningen in Nederland.

Wil je graag weten hoe en hoeveel je kunt besparen op jouw stookkosten? Neemt u gerust contact met ons op voor mee informatie over onze diensten en werkwijze, ons professionele team staat voor u klaar!

pim
Door

pim

op 09 Jan 2019

Dankjewel voor dit stuk over isolatie. Het is inderdaad prettig om je woning te laten isoleren. Ik heb zo'n 30 procent rendementswinst na het laten isoleren van mijn dak. Nu nog de beglazing.

Reactie plaatsen