fikse subsidie op woningisolatie
Profiteer van fikse subsidie op woningisolatie!
1 min. leestijd

Profiteer van fikse subsidie op woningisolatie!

Al een tijd gedacht aan het energiezuinig maken van uw woning? Dankzij gemeente Westerveld kunt u nu profiteren van een fikse subsidie op woningisolatie.Wees er snel bij want OP=OP!

Isocoat Isolatie mag in het kader van energiebesparing een beperkt aantal Duurzaamheidsbonnen uitdelen aan de inwoners van gemeente Westerveld, die van plan zijn om een tweede keer te investeren in woningisolatie. Dat kan bestaan uit vloerisolatie/bodemisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie , gevelisolatie of een combinatie van meerdere soorten woningisolatie. Zat u al een tijdje te denken over een van deze vormen isolatie? Grijp dan nu u kans en profiteer van deze subsidieregeling!

Wat moet u hiervoor doen?

Vraag een offerte aan bij Isocoat Isolatie van tenminste 1000 euro. Wij dienen een Duurzaamheidsbon ter waarde van maximaal 500 euro in bij de gemeente Westerveld.

Voorwaarden subsidieregeling

  • U neemt een vervolgstap in het energiezuinig maken van uw woning en doet een tweede investering. Uw eerste energiebesparende maatregel is uitgevoerd na 1 juli 2015 en bedroeg minimaal €1000,-. U kunt dus ook twee investeringen in één keer uit laten voeren om in aanmerking te komen voor de Duurzaamheidsbon.
  • Voor het jaar 2015 kan iedere eigenaar-bewoner maximaal 1 Duurzaamheidsbon indienen.
  • Uitsluitend toepasbaar op eigen woningen in de gemeente Westerveld, die geschikt en bestemd zijn om voortdurend als hoofdverblijf ter beschikking te staan aan één of meer natuurlijke personen.
  • Uitsluitend eigenaar-bewoners van de woningen en appartementen kunnen gebruik maken van de subsidieregeling.

Looptijd subsidie op woningisolatie

Deze subsidieregeling is geldig tot en met 31 december 2015. Voor het jaar 2015 is er 50.000 euro beschikbaar gesteld door de gemeente Westerveld. Hierbij geldt dat er wordt uitbetaald voor zover er nog geld beschikbaar is op het moment van aanbieden van de Duurzaamheidsboon. Dus weer er snel bij!

Uitbetaling van de subsidie op woningisolatie

Het verzoek tot uitbetaling van deze Duurzaamheidsbon moet worden ingeleverd binnen drie maanden na uitvoering van de tweede maatregel.

Ja ik wil profiteren van deze subsidieregeling!

Besparen op uw huidige energierekening en ook nog een eens profiteren van deze aantrekkelijke subsidie regeling? Vraag dan nu een offerte aan via ons contactformulier of vraag naar een van onze adviseurs op het telefoonnummer: 085 4011783.

Reactie plaatsen