Muur isolatie bestaande woning: Isocoat Isolatie
Muur isolatie bestaande woning
1 min. leestijd

Muur isolatie bestaande woning

Isocoat levert producten van hoogwaardige kwaliteit voor de muurisolatie van een bestaande woning. Het isoleren van een bestaande spouwmuur wordt steeds vaker toegepast.

Isocoat is al vele jaren dé expert op het gebied van muur isolatie van bestaande woningen. Wij leveren enkel en alleen hoogwaardige producten. Je bent bij ons verzekerd van een hoge isolatiewaarde, lange levensduur en aantrekkelijke prijs.

De spouwmuur

Een spouwmuur is een muur die uit diverse delen bestaat, namelijk uit een buitenmuur en een binnenmuur, die ook wel het buitenblad en binnenblad worden genoemd.

Tussen deze twee muren is er een opening die wordt aangeduid als de spouw. Deze opening wordt door Isocoat geïsoleerd om de woning zo energiezuinig mogelijk te maken. Bij oudere gebouwen gebruiken we de techniek van na-isoleren, waarbij de bestaande muur wordt volgespoten met hr++ isolatiekorrels, inblaaswol of purschuim.spouwmuur

Werkwijze muur isolatie bestaande woning

Muurisolatie voor een bestaande woning is eenvoudig en snel te verwerken en bij ons verkrijgbaar tegen een zeer aantrekkelijke tarief. Een bestaande spouwmuur isoleren levert niet alleen een grote energiebesparing op, maar biedt uiteraard ook meer comfort.

Het isolatiemateriaal wordt via voorgeboorde openingen door de buitenmuur ingebracht. Bij het isoleren van bestaande spouwmuren (spouwmuurisolatie) gebruiken wij uitstekende isolatiematerialen, zoals Supafil inblaaswol, purschuim en HR++ isolatiekorrels. De openingen in de buitenmuur worden netjes afgewerkt. Je ziet er dus helemaal niets meer van!

afbeelding inblaaswol

Voorbeeldtekening van inblaaswol – ook goed voor akoestisch comfort. Supafil bestaat voor 98% uit glas, waarvan meer dan 60% uit gerecycleerd glas. De glaswol is tevens waterafstotend.

Contact

Isocoat levert voor muurisolatie van een bestaande woning de meest duurzame en efficiënte oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of op zoek naar advies? Bel dan vandaag nog naar 085-4011783.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@isocoat-isolatie.nl of het contactformulier op onze website invullen.

Reactie plaatsen