Lekkage platte dak? Vloeibare dakbedekking als oplossing.
Lekkage op platte daken?
1 min. leestijd

Lekkage op platte daken?

In de praktijk zien we vaak dat veel platte daken slecht geïsoleerd zijn en veel naden bevatten. Wist je dat de kans zeer groot is dat het juist op deze plaats gaat lekken? Het water zoekt altijd de weg van de minste weerstand op en laat dat nu net de naden van jouw dak zijn! Hoe kun jedit voorkomen? En wat is de beste manier om jouw platte dak te isoleren?

Voorkomen is beter dan genezen

Een lekkage is vervelend, maar een lekkage opsporen kan nog vervelender zijn. Soms kan het zo zijn (en veelal is dit het geval) dat de lekkage in het platte dak niet boven de vochtplekken zit, maar er juist ver van af. Het vocht verplaatst zich onder de dakbedekking naar de opening dat het makkelijkst naar beneden leidt. Dit betekent dat je eerst moet nagaan waar de lekkage zit. Een tijdrovende klus waar vaak ook nog een vakman bij komt kijken.

Voorkom deze tijdrovende ellende en laat jouw platte dak goed isoleren: want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

De oplossing!

Dé manier om jouw platte dak te isoleren én te beschermen tegen water, zuren en UV-licht is door te kiezen voor vloeibare dakbedekking. Vloeibare dakbedekking is een goede vervanger voor nieuwe bitumen daken, het overlagen van bitumen daken en/of andere daken.

Wil je weten of uw platte dak geschikt is voor vloeibare dakbedekking? Dat kan! Isocoat beantwoord uw vragen graag

Als je voor deze oplossing kiest betekent dit dat je verlost bent van een dak met naden. En je weet: geen naden geen zorgen! Voor een optimale isolatie van jouw dak gebruiken wij een speciale schuimlaag, daarbovenop komt een waterdichte UV bestendige toplaag (coating) te liggen.

Gegarandeerd weinig onderhoud

Met deze dakbedekking heb je gegarandeerd weinig onderhoud. Je krijgt een dak met een lange levensduur zodat je jarenlang nergens druk om hoeft te maken. Bovendien is vloeibare dakbedekking een succesvolle en relatief goedkope oplossing (dat zich ruimschoots heeft bewezen) om lekkages te voorkomen. Dat wil toch iedereen?

Gerelateerde informatie

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Reactie plaatsen